Keeping Fleets Safe

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συμπεριφοράς των οδηγών μας στο δρόμο,μας βοήθησε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά τους, καθώς και την ασφάλεια των ανθρώπων στις κοινότητες στις οποίες ζούμε, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς.” 

Jack Reckewell
Operations Manager at L&L Oilfield

Safety Matters!

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά σε ατυχήματα σε δρόμους της ΕΕ. Η ασφάλεια,λοιπόν, των ανθρώπων έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αλλά όταν αναφερόμαστε στην ασφάλεια εννοούμε και την προστασία των οχημάτων και των περιουσιακών σας στοιχείων από ατυχήματα ή τυχόν κλοπές.

Οδηγείτε αργά και
με ασφάλεια

Η αύξηση της ταχύτητας κίνησης ενός οχήματος κατά 5%
οδηγεί σε αύξηση των δυστυχημάτων κατά 20%

 

€1 επένδυση
€3-10 εξοικονόμηση

Για κάθε 1€ που επενδύεται για την ασφάλεια στον χώρο εργασίας,oι
εργοδότες εξοικονομούν από 3€ έως 10€

22.800 Απώλειες σε
ανθρώπινες ζωές

Τα τροχαία ατυχήματα το 2019 στην Ευρώπη στοίχισαν 22.800 ζωές

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Παραμείνετε Ασφαλείς στον Δρόμο

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Μάθετε πού βρίσκονται τα Περιουσιακά σας Στοιχεία 

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Προστατέψτε τους Εργαζομένους σας

ΟΧΗΜΑΤΑ

Παραμείνετε Ασφαλείς στον Δρόμο

Η παρακολούθηση της θέσης του στόλου οχημάτων σας με τεχνολογία GPS μπορεί να δώσει στον οργανισμό σας ένα πλήθος χρήσιμων πληροφοριών. Μάθετε πού βρίσκονται τα οχήματά σας ανά πάσα στιγμή, ποιές διαδρομές ακολούθησαν και εάν ακόμη κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα για να φτάσουν εγκαίρως στο προορισμό τους.

Η Fleet Complete σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία ενός προγράμματα εκπαίδευσης Οδηγών και τη βελτίωση της ασφάλειας του στόλου σας.

 

Blog image – fleet safety in 2021

6 τρόποι βελτίωσης της ασφαλείας του στόλου οχημάτων σας το 2021

Εάν είστε Διαχειριστής Στόλου, τότε η ασφάλεια του στόλου είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Διαβάστε πως μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια για έναν ασφαλέστερο στόλο το 2021.

Διαβάστε Περισσότερα >

Ποιο είναι το πραγματικό κόστος σε περίπτωση ατυχήματος στον στόλο oχημάτων;

Το ”προφανές” κόστος των ατυχημάτων που αφορούν ένα στόλο οχημάτων, όπως οι επισκευές ή η αύξηση των ασφαλίστρων, πολύ συχνά είναι μόνο η ”κορυφή του παγόβουνου”.Έχοντας  ένα σχέδιο για την ασφάλεια του στόλου σας μπορείτε να μειώσετε το κόστος αυτό. Μάθετε περιισσότερα διαβάζοντας το άρθρο μας.

Διαβάστε Περισσότερα >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Συμπληρώστε τη παρακάτω Φόρμα!

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα βελτιώνοντας την ασφάλεια του στόλου, επικοινωνήστε μαζί μας!

Εξοπλισμός και Περιουσιακά Στοιχεία

Μάθετε πού βρίσκονται τα Περιουσιακά σας Στοιχεία

Ένα κλεμμένο όχημα ή κάποιος ‘πολύτιμος’ εξοπλισμός που χάθηκε είναι ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε διαχειριστή στόλου. Όχι μόνο θα πρέπει να σπαταλήσετε χρόνο για να υποβάλετε αίτηση για ασφαλιστική αποζημίωση αλλά  θα πρέπει να ανακτήσετε τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του αλλά και τα χαμένα σας έσοδα.

Ευτυχώς η Fleet Complete είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις μας για τον εντοπισμό των περιουσιακών στοιχείων και δείτε πώς να καταρτίσετε ένα ‘σχέδιο δράσης  ακόμη και σε περίπτωση κλοπής των περιουσιακών στοιχείων σας.

Blog image – fleet safety in 2021

Πώς να καταρτίσετε ένα σχέδιο δράσης σε περίπτωση κλοπής περιουσιακών σας στοιχείων ή του εξοπλισμού της επιχείρησής σας

Αξίζει να επενδύσετε σε τεχνολογία που σας βοηθά να αντιδράσετε γρήγορα και εύκολα, προτού γίνει μεγάλη ζημιά.

Διαβάστε Περισσότερα >

Πως η τεχνολογία GPS μπορεί να λειτουργήσει ως συσκευή ανάκτησης ενός κλεμμένου οχήματος;

Ακολουθούν 3 τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία GPS μπορεί να σας βοηθήσει στον εντοπισμό των περιουσιακών στοιχείων και στην ανάκτηση των οχημάτων σας.

Διαβάστε Περισσότερα>

Blog image – five ways to enforce fleet safety

Yummy Catering

“Η ασφάλεια των οδηγών είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της επιχείρησής μας. Η Fleet Complete μας βοηθά παρέχοντας την τεχνολογία που χρειαζόμασταν,σ’ότι αφορά τη συντήρηση των οχημάτων αλλά και τη προγραμματισμένη συντήρηση, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των οδηγών μας”

Lino Cardoso, CEO

Anglia Steel

Το άμεσο ROI (τα χρήματα που κερδίσαμε σαν αποτέλεσμα της επένδυσής μας) με τη Fleet Complete ήταν πολύ υψηλό. Στο παρελθόν, όμως, αν δεν είχαμε τη λύση της της Fleet Complete δεν θα είχαμε βρει καν τα χαμένα μας οχήματα για μήνες,κάτι που θα κόστιζε περίπου 160.000$ για να αντικαταστήσουμε.” 

Terence Schofield, Safety Officer 

EDGEWOOD SCHOOL DISTRICT

” Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι ιδιαίτερσης σημασίας για εμάς.Ψάχναμε ένα σύστημα που θα μας επέτρεπε να δούμε πού βρίσκονταν οι μαθητές σε περίπτωση που χανόταν κάποιο λεωφορείο ή σε περίπτωση  έκτακτης ανάγκης. “

Adam Galvan Jr.

 

EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Προστατέψτε τους Εργαζομένους σας

Η ασφάλεια της ομάδας σας δεν αφορά μόνο την οδική ασφάλεια,τη συντήρηση των οχημάτων σας ή τη σωστή οδηγική συμπεριφορά. Η Fleet Complete βοηθάει τις επιχειρήσεις με προσωπικό που εργάζεται απομακρυσμένα, είτε σ’εργοτάξια είτε σε βιομηχανικές εγκατασστάσεις (π.χ. περιπολία τη νύχτα) είτε ακόμα και σε εταιρίες καθαρισμού.

Γι’ αυτούς τους εργαζομένους, η Fleet Complete παρέχει τη λύση παρακολούθησης GPS, ενισχύοντας έτσι την ασφάλειά τους. Αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας ΔΩΡΕΑΝ σχετικά τη βελτίωση της ασφάλειας του στόλου σας, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.

 

 

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του