Έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να προσαρμόσετε την επιχείρησή σας στη νέα κανονικότητα; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!Μάθετε περισσότερα

HELPING FLEETS THRIVE™

Παρέχουμε τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης του στόλου οχημάτων σ ’επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνία

Fleet Complete Solution Logo-Fleet Management

Λύση GPS για την παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης του στόλου σας. Κάντε τον στόλο σας πιο «έξυπνο», εύκολα και γρήγορα.

Η συνδεδεμένη πλατφόρμα μας σάς παρέχει την ευελιξία να ξεκινήσετε σε μικρή κλίμακα και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται. Διαχειριστείτε ολόκληρο τον στόλο σας από μία οθόνη και δείτε εξ αποστάσεως τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Asset Management

Παρακολουθήστε και κατανείμετε τους πόρους σας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Διασφαλίστε ότι ο εξοπλισμός βαρέος τύπου που διαθέτετε στις εγκαταστάσεις σας παρακολουθείται σωστά και βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει. Η αξιόπιστη λύση μας για την παρακολούθηση πόρων παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση και την κίνηση των πόρων σας και συμβάλλει στην προστασία της ακεραιότητας των αποθηκευμένων υλικών σας.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Task Management

Οργανώστε καλύτερα το προσωπικό σας και αναθέστε εργασίες ευκολότερα.

Ξεχάστε τις τηλεφωνικές κλήσεις και συνδεθείτε στην εφαρμογή μας για την παρακολούθηση εργασιών! Αναθέστε εργασίες απευθείας από τη φορητή συσκευή σας και παρακολουθήστε μέσω της εφαρμογής την πρόοδο και την ολοκλήρωσή τους. Δείτε τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το προσωπικό σας και αναθέστε την κατάλληλη εργασία στο κατάλληλο άτομο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Safety Management

Φροντίστε για την ασφάλεια του προσωπικού σας κατά την εκτέλεση απαιτητικών εργασιών. 

Η ασφάλεια των οδηγών και των φορτίων, καθώς και ο περιορισμός των κινδύνων στον δρόμο αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες στόλων οχημάτων. Το προΐόν Vision παρέχει στους οδηγούς σας τη δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής βίντεο που ενεργοποιείται στην περίπτωση συμβάντων, για να τους βοηθήσει να διορθώσουν τις άσχημες οδηγικές τους συνήθειες.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Delivery Management

Διασφαλίστε την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων στον προορισμό τους και εξαλείψτε τις καθυστερήσεις. 

Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τις αποστολές σας, την αποδοτικότητα του χρόνου σας και την οδική ασφάλεια ώστε να αποκτήσει η επιχείρησή σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και οι πελάτες σας μια αξιόπιστη, ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Dispatch Management

Αναζητήστε το κατάλληλο άτομο με τις κατάλληλες δεξιότητες και αναθέστε του την εργασία.

Διαχειριστείτε ολόκληρο τον στόλο σας από μια οθόνη. Δεν πρόκειται απλώς για μια συσκευή GPS. Η πλατφόρμα παρακολούθησης του στόλου σάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε εξ αποστάσεως όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο δράσης. Μπορείτε πλέον να γνωρίζετε την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται τα οχήματα και το προσωπικό σας, τα επίπεδα παραγωγικότητάς τους, καθώς και όλες τις μετρήσεις που χρειάζεστε για τον στόλο σας.

Διαβάστε περισσότερα →

ΤΟΜΕΙΣ

Construction_renovation-96

Κατασκευές

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι κατασκευαστικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλότερες προσδοκίες των πελατών τους, στενότερα περιθώρια συμβάσεων και πιεστικά χρονοδιαγράμματα, με σκοπό την εξασφάλιση επιχειρηματικών συνεργασιών. Η αποδοτικότητα, η σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας και η ταχύτερη υλοποίηση έχουν καθοριστική σημασία για τη διατήρηση της κερδοφορίας ενός έργου.

Η πλατφόρμα μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και την κατάρτιση προϋπολογισμών, να τηρείτε σημαντικές προθεσμίες, να αποκτήσετε ευελιξία και να αυξήσετε τα έργα που μπορείτε να αναλαμβάνετε.

Διαβάστε περισσότερα →

transport-ico

Μεταφορές και logistics

Η αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού και των εργασιών, η έγκαιρη εξυπηρέτηση και παράδοση, καθώς και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς είναι καθοριστικοί παράγοντες για την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Με τις λύσεις διαχείρισης στόλου που παρέχουμε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του στόλου και των φορτίων, να βελτιώσετε τα δρομολόγια, να αυξήσετε την εξοικονόμηση καυσίμων και να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα →

install_icon

Ειδικά επαγγέλματα και υπηρεσίες

Εάν η επιχείρησή σας περιλαμβάνει ειδικούς τομείς επαγγελμάτων και υπηρεσιών, όπως θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός, υδραυλικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονική τοπίου, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την πρόκληση διαχείρισης διαφόρων οχημάτων που κινούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η πλατφόρμα μας σάς επιτρέπει να βλέπετε τις καθημερινές δραστηριότητες του στόλου σας, εξασφαλίζοντας έγκαιρη τιμολόγηση, ακριβή υπολογισμό των αμοιβών των εργαζομένων, σωστή συντήρηση των οχημάτων και έλεγχο των εξόδων, παράγοντες που είναι καθοριστικοί για την επέκταση ή συρρίκνωση της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα →

Courier-96

Υπηρεσίες ταχυμεταφορών και διανομών

Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών και διανομών βασίζονται στον αποτελεσματικό προγραμματισμό και την κατανομή των εργασιών. Καλείστε να παραδίδετε εγκαίρως προγραμματισμένες και έκτακτες παραγγελίες, με τον ίδιο αριθμό οδηγών. Η ακρίβεια και η αξιοπιστία σας είναι πολύ σημαντικές για τους πελάτες σας.

Η πλατφόρμα μας σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε μεγάλους όγκους γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες επεξεργασίας παραγγελιών, τη δυνατότητα σύνθεσης πολυσκελών δρομολογίων και τον πίνακα εκτιμώμενου χρόνου άφιξης που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη διαχείριση των τελικών βημάτων διανομής και των διαδικασιών ταχυμεταφοράς στο πεδίο δράσης.

Διαβάστε περισσότερα →

Oli-gas-ico

Πετρέλαιο, Αέριο και Μεταλλεύματα

Για επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στους τομείς του Πετρελαίου, του Αερίου και των Μεταλλευμάτων, οι ανάγκες των στόλων είναι τελείως διαφορετικές. Η ασφάλεια, η συμμόρφωση και η ακρίβεια στην εξαγωγή δεδομένων είναι πολύ σημαντικές, ειδικά στις απομακρυσμένες περιοχές.

Οι ειδικά σχεδιασμένες λύσεις μας βάζουν την ασφάλεια και την αποδοτικότητα της ομάδας σας στην πρώτη γραμμής της επιχείρησης σας, παρέχοντας σας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο καθώς και κάλυψη δορυφορικής ανακατεύθυνσης.

Διαβάστε περισσότερα →

Government-96

Κυβερνητικοί φορείς

Κατά τη διαχείριση δημόσιων οχημάτων, μηχανημάτων και στόλων οχημάτων άμεσης επέμβασης, αντιμετωπίζετε περιοριστικούς προϋπολογισμούς και καλείστε να εξετάζετε την επάρκεια του δυναμικού που διαθέτετε, να τηρείτε τυχόν νέους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνεστε με στόχους μείωσης ρυπογόνων εκπομπών. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε είναι οικονομικά αποδοτικά και επιτυγχάνουν σημαντικές βελτιώσεις.

Η ομάδα ειδικών της Fleet Complete συνεργάστηκε με στόλους δημοτικών οχημάτων και οχημάτων άμεσης επέμβασης, προκειμένου να εντοπίσει ποιες διαδικασίες είναι αποτελεσματικές, τι απαιτείται και γιατί. Έτσι, παρέχουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις πιο καίριες απαιτήσεις κυβερνητικών και δημοτικών φορέων όσον αφορά τη βιώσιμη, ασφαλή και οικονομική διαχείριση στόλων.

Διαβάστε περισσότερα →

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του