HELPING FLEETS THRIVE™

Παρέχουμε τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης του στόλου οχημάτων σ ’επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ποιοί Είμαστε
Fleet Complete Solution Logo-Fleet Management

Λύση GPS για την παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης του στόλου σας. Κάντε τον στόλο σας πιο «έξυπνο», εύκολα και γρήγορα.

Για πλήρη έλεγχο των οχημάτων της επιχείρησης,real time, μέσα από μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα IoT. Διαχειριστείτε ολόκληρο τον στόλο σας από μία οθόνη και δείτε εξ αποστάσεως τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης.

Διαβάστε περισσότερα →

Fleet Complete Solution Logo-Asset Management

Παρακολουθήστε 24/7 απομακρυσμένα τον εξοπλισμό και τα πάγια περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως μηχανήματα, trailers, εμπορευματοκιβώτια, γεννήτριες ή άλλο εξοπλισμό οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή μέσω Internet.

Για όλες τις εταιρείες που επιθυμούν να παρακολουθούντα πάγια περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας καθώς και τον εξοπλισμό τους μέσω GPS .Η λύση μας παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση και την κίνηση των περιουσιακών σας στοιχείων (ενημέρωση για τις περιβαλλοντικές συνθήκες θερμοκηπίων ή αποθηκευτικών χώρων) και συμβάλλει στην προστασία τους.

Διαβάστε περισσότερα →

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ 

Στη Fleet Complete προσεγγίζουμε τη λειτουργία του στόλου οχημάτων σας αλλά και τoυ εξοπλισμού της επιχείρησής σας, με έναν ολιστικό τρόπο.

Η συνδεδεμένη πλατφόρμα μας σας παρέχει την ευελιξία να ξεκινήσετε σε μικρή κλίμακα και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

Διαβάστε Περισσότερα

fc-plus

ΤΟΜΕΙΣ

Construction_renovation-96

GPS Λύσεις για τον Τομέα Κατασκευών

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι κατασκευαστικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλότερες προσδοκίες των πελατών τους, στενότερα περιθώρια συμβάσεων και πιεστικά χρονοδιαγράμματα, με σκοπό την εξασφάλιση επιχειρηματικών συνεργασιών. 

Η πλατφόρμα μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και την κατάρτιση προϋπολογισμών, να τηρείτε σημαντικές προθεσμίες, να αποκτήσετε ευελιξία και να αυξήσετε τα έργα που μπορείτε να αναλαμβάνετε.

Διαβάστε περισσότερα →

transport-ico

GPS Λύσεις Εμπορευματικές Μεταφορές

Η αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού και των εργασιών, η έγκαιρη εξυπηρέτηση και παράδοση, καθώς και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς είναι καθοριστικοί παράγοντες για την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

Με τις λύσεις διαχείρισης στόλου που παρέχουμε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του στόλου και των φορτίων, να βελτιώσετε τα δρομολόγια, να αυξήσετε την εξοικονόμηση καυσίμων και να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα →

Oli-gas-ico

GPS Λύσεις για τον Τομέα του Τουρισμού

Ο Τουριστικός τομέας και οι Τουριστικές υπηρεσίες αποτελούν από τους πιο σημαντικούς τομείς για την απασχόληση και από τους πιο κερδοφόρους συναλλαγματικά
τομείς για την Ελληνική οικονομία.

Η λύσεις Τηλεματικής της Fleet Complete θέτουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα του στόλου και της ομάδας της επιχείρησής σας στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.Ακόμα, επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να μετριάσει τον κίνδυνο κλοπής και ζημιών στα οχήματα, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστ

Διαβάστε περισσότερα →

Courier-96

Υπηρεσίες ταχυμεταφορών και διανομών

Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών και διανομών βασίζονται στον αποτελεσματικό προγραμματισμό και την κατανομή των εργασιών. Καλείστε να παραδίδετε εγκαίρως προγραμματισμένες και έκτακτες παραγγελίες, με τον ίδιο αριθμό οδηγών. Η ακρίβεια και η αξιοπιστία σας είναι πολύ σημαντικές για τους πελάτες σας.

Η πλατφόρμα μας σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε μεγάλους όγκους γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες επεξεργασίας παραγγελιών, τη δυνατότητα σύνθεσης πολυσκελών δρομολογίων και τον πίνακα εκτιμώμενου χρόνου άφιξης που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη διαχείριση των τελικών βημάτων διανομής και των διαδικασιών ταχυμεταφοράς στο πεδίο δράσης.

Διαβάστε περισσότερα →

install_icon

Ειδικά επαγγέλματα και υπηρεσίες

Εάν η επιχείρησή σας περιλαμβάνει ειδικούς τομείς επαγγελμάτων και υπηρεσιών, όπως θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός, υδραυλικές εγκαταστάσεις, αρχιτεκτονική τοπίου, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την πρόκληση διαχείρισης διαφόρων οχημάτων που κινούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η πλατφόρμα μας σάς επιτρέπει να βλέπετε τις καθημερινές δραστηριότητες του στόλου σας, εξασφαλίζοντας έγκαιρη τιμολόγηση, ακριβή υπολογισμό των αμοιβών των εργαζομένων, σωστή συντήρηση των οχημάτων και έλεγχο των εξόδων, παράγοντες που είναι καθοριστικοί για την επέκταση ή συρρίκνωση της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα →

Government-96

Κυβερνητικοί φορείς

Κατά τη διαχείριση δημόσιων οχημάτων, μηχανημάτων και στόλων οχημάτων άμεσης επέμβασης, αντιμετωπίζετε περιοριστικούς προϋπολογισμούς και καλείστε να εξετάζετε την επάρκεια του δυναμικού που διαθέτετε, να τηρείτε τυχόν νέους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνεστε με στόχους μείωσης ρυπογόνων εκπομπών. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε είναι οικονομικά αποδοτικά και επιτυγχάνουν σημαντικές βελτιώσεις.

Παρέχουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις πιο καίριες απαιτήσεις κυβερνητικών και δημοτικών φορέων όσον αφορά τη βιώσιμη, ασφαλή και οικονομική διαχείριση στόλων.

Διαβάστε περισσότερα →

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του