GPS Λύσεις Εμπορευματικές Μεταφορές

Η επάρκεια των πόρων, η αποτελεσματικότητα των λειτουργιών, η έγκαιρη εξυπηρέτηση και παράδοση, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την κερδοφορία της επιχείρησής σας στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών.

Με τη λύση GPS παρακολούθησης και εντοπισμού φορτηγών και στόλου οχημάτων της Fleet Complete μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του στόλου και των φορτίων, να βελτιώσετε τα δρομολόγια, να αυξήσετε την εξοικονόμηση καυσίμων και να έχετε πρόσβαση σε αναφορές σχετικά με την κατάσταση, την πορεία και τη θέση του κάθε φορτίου,

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ Παρουσίαση της Πλατφόρμας (Demo)

Λειτουργίες και Πλεονεκτήματα

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

realtime-icon
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ

Δείτε ολόκληρο τον στόλο σας σε μία οθόνη. Προσφέρετε στους συντονιστές και τους διαχειριστές του στόλου οχημάτων σας μια πλατφόρμα όπου θα μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τη θέση των οχημάτων, κάθε διαδρομή που ακολουθείται, λεπτομέρειες για τα φορτία και τις παραδόσεις και πολλά άλλα.

driversafety
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΔΗΓΩΝ

Αποκτήστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την εφαρμογή και την παρακολούθηση της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Διασφαλίστε ότι οι οδηγοί, τα οχήματά σας και άλλοι χρήστες του δρόμου είναι ασφαλείς. 

pricing
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Η βελτιστοποιημένη διαχείριση στόλου οχημάτων μπορεί να μειώσει τα έξοδα της επιχείρησής σας έως και κατά 30%. Η πλατφόρμα μας σας βοηθά να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και τη διαμόρφωση των δρομολογίων, τον χρόνο λειτουργίας του στόλου οχημάτων και την κατανάλωση καυσίμων, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.

webreports-icon
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΩΝ

Διατίθενται διάφορες τυποποιημένες αναφορές που σας βοηθούν να αξιολογήσετε τον εμπορικό στόλο σας, την αξιοποίησή του και τα σχετιζόμενα έξοδα, όπως αναφορές συντήρησης, δραστηριότητας των πόρων, καταγραφής χρόνου και πολλές άλλες.

fueleconomy
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Παρακολουθήστε τους υπερβολικούς χρόνους παραμονής σε ρελαντί, τις απότομες εκκινήσεις, τα απότομα φρεναρίσματα, την πραγματοποίηση προσωπικών εργασιών και τις συμπληρωματικές δουλειές που αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων. Ακόμα και μόνο η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων αρκεί, για να έχετε ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του