Η Fleet Complete® περιλαμβάνεται στον κατάλογο Deloitte Enterprise Fast 15™ του 2019 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες καναδικές εταιρείες τεχνολογίας στο πλαίσιο του προγράμματος Fast 500.

Η αύξηση εσόδων 227% που σημείωσε η Fleet Complete αποδίδεται στην καινοτομία αιχμής στον τομέα της συνδεδεμένης κινητικότητας.

Fleet Complete Deloitte Enterprise Fast 15 Winner.

(Τορόντο, 7 Νοεμβρίου 2019) — Σήμερα η Fleet Complete® κατατάσσεται στην 14η θέση στο πρόγραμμα επιβράβευσης 2019 Enterprise Fast 15 της Deloitte και στην 405η θέση στο πρόγραμμα Technology Fast 500™ της Deloitte, μια κατάταξη των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, τηλεπικοινωνιών, βιολογικών επιστημών και ενεργειακής τεχνολογίας στη Βόρεια Αμερική φέτος στην 25η επέτειο του προγράμματος.

Αυτή η κατάταξη αναγνωρίζει τη Fleet Complete με το βραβείο Enterprise Fast 15™ και στο πρόγραμμα Technology Fast 500™ της Βόρειας Αμερικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Fleet Complete σημείωσε αύξηση εσόδων 227% κατά τα έτη 2015 έως 2018.

«Αυτό είναι πραγματικά τιμή για τη Fleet Complete», δήλωσε ο Τόνυ Λουράκης, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Fleet Complete. «Σήμερα, το γεγονός ότι βραβευτήκαμε ως Enterprise Fast 15 από την Deloitte επισημαίνει τον αντίκτυπο της καινοτομίας αιχμής μας στη συνδεδεμένη κινητικότητα, καθώς οι παγκοσμίου επιπέδου λύσεις μας εξακολουθούν να συμβάλλουν στον μετασχηματισμό όλο και περισσότερων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή μας στον τομέα της τηλεματικής».

«Καθώς αυτό το έτος σηματοδοτεί την 25η επέτειο του προγράμματος επιβράβευσης Technology Fast 500 της Deloitte, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να ανακοινώσουμε και να συγχαρούμε τους νικητές του 2019», δήλωσε η Sandra Shirai, αντιπρόεδρος της Deloitte LLP και επικεφαλής τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης και τηλεπικοινωνιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Για άλλη μια φορά, είδαμε καινοτομία σε όλους τους τομείς, με τις εταιρείες λογισμικού να διατηρούν την κυριαρχία τους στις 10 κορυφαίες. Αποτελεί πάντοτε πηγή έμπνευσης να βλέπουμε πώς οι εταιρείες Fast 500 μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις και τον κόσμο στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε».

«Καθώς η τεχνολογική καινοτομία προσανατολίζεται προς όλους τους τομείς ως υπηρεσία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες λογισμικού κυριαρχούν στον κατάλογο των νικητών και αυτό το έτος», δήλωσε ο Mohana Dissanayake, συνεργάτης της Deloitte & Touche LLP και επικεφαλής βιομηχανίας για την τεχνολογία, τα μέσα ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες στο πλαίσιο της πρακτικής ελέγχου και διασφάλισης της Deloitte. «Αυτό που είναι συναρπαστικό σχετικά με τα 25 έτη του προγράμματος Technology Fast 500 είναι ότι μόλις κλείσαμε ένα τέταρτο του αιώνα διαθέτοντας αμέτρητες ιστορίες καινοτομίας για άντληση και αναστοχασμό. Αυτές είναι οι εταιρείες που διευρύνουν τα όρια, βοηθούν τους οργανισμούς να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί και, εντέλει, παρέχουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προωθήσουν την ανάπτυξη και να αυξήσουν τα έσοδά τους. Συγχαίρουμε όλους αυτούς τους πραγματικά άξιους νικητές».

Γενικά, οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στις νικήτριες του προγράμματος Technology Fast 500™ του 2019 πέτυχαν αύξηση εσόδων που κυμάνθηκε μεταξύ 166% και 37.458% από το 2015 έως το 2018, με μέση ανάπτυξη 439%.

Σχετικά με τη Fleet Complete®

Η Fleet Complete® είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας συνδεδεμένων οχημάτων που παρέχει καθοριστικής σημασίας λύσεις διαχείρισης στόλου, περιουσιακών στοιχείων και μετακινούμενου εργατικού δυναμικού. Η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 500.000 συνδρομητές και πάνω από 35.000 επιχειρήσεις στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία, τη Νορβηγία, την Εσθονία, την Λετονία και τη Λιθουανία. Διατηρεί καίριας σημασίας συνεργασίες διανομής με την AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες, την TELUS στον Καναδά, την Telstra στην Αυστραλία και την Deutsche Telekom (T-Mobile) σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η Fleet Complete καλλιεργεί ισχυρές εταιρικές σχέσεις OEM με κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά όπως, μεταξύ άλλων, την General Motors, την Toyota, τη Mitsubishi Australia και την Cummins. Εξακολουθεί να είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία καινοτομίας και ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο fleetcomplete.com.

Σχετικά με το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50™

Το πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50 είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης διακεκριμένων τεχνολογιών του Καναδά. Τιμώντας την επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, το πρόγραμμα διαθέτει τρεις χωριστές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η κατηγορία Technology Fast 50 Ranking, Enterprise Fast 15 (η οποία επιβραβεύει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σε επίπεδο επιχείρησης εταιρείες τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης και τηλεπικοινωνιών με βάση το ποσοστό της ανάπτυξης των εσόδων τους κατά τα τελευταία τέσσερα έτη λειτουργίας τους) και τα βραβεία Companies-to-Watch (καναδικές εταιρείες τεχνολογίας που βρίσκονται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής τους με προοπτική να γίνουν μελλοντικές υποψήφιες στο πρόγραμμα Deloitte Technology Fast 50). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τις ακόλουθες εταιρείες: Deloitte, Bank of Montreal, CBRE, First West Capital, Miller Thomson, OMERS Ventures, 3C και Lafond. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.fast50.ca.

Σχετικά με το πρόγραμμα 2019 Technology Fast 500™ της Deloitte 

Φέτος κατά το 25ο έτος λειτουργίας του, το πρόγραμμα Technology Fast 500 της Deloitte παρουσιάζει έναν κατάλογο κατάταξης των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων — τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων — εταιρειών τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, τηλεπικοινωνιών, βιολογικών επιστημών και ενεργειακής τεχνολογίας στη Βόρεια Αμερική. Οι νικήτριες εταιρείες του προγράμματος επιβράβευσης Technology Fast 500 επιλέγονται με κριτήριο την ποσοστιαία αύξηση των εσόδων τους κατά τα οικονομικά έτη 2015 έως 2018.

Προκειμένου να είναι επιλέξιμες για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Technology Fast 500, οι εταιρείες πρέπει να κατέχουν ιδιόκτητη πνευματική ιδιοκτησία ή τεχνολογία που πωλείται σε πελάτες σε προϊόντα που συνεισφέρουν σημαντικά στα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας. Οι εταιρείες πρέπει να έχουν λειτουργικά έσοδα τουλάχιστον 50.000 δολάρια ΗΠΑ το έτος αναφοράς και τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το τρέχον έτος. Επιπλέον, οι εταιρείες πρέπει να δραστηριοποιούνται για τουλάχιστον τέσσερα έτη και να έχουν έδρα στη Βόρεια Αμερική.

Σχετικά με την Deloitte

Η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες Deloitte Touche Tohmatsu Limited, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ιδιωτικού δικαίου με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο («DTTL»), στο δίκτυο των εταιρειών μελών της και στους συνδεδεμένους φορείς τους. Η DTTL και κάθε εταιρεία μέλος της αποτελούν ξεχωριστές και ανεξάρτητες νομικές οντότητες. Η DTTL (η οποία αναφέρεται και ως «Deloitte Global») δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες αμερικανικές εταιρείες μέλη της DTTL, στους συνδεδεμένους φορείς που δραστηριοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη χρήση της ονομασίας «Deloitte» και στις αντίστοιχες συνδεδεμένες επιχειρήσεις τους. Ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να μην διατίθενται για την πιστοποίηση των πελατών με βάση τους κανόνες και κανονισμούς της δημόσιας λογιστικής. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/about για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παγκόσμιο δίκτυο των εταιρειών μελών της Deloitte.

Επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης:

David Prusinski
Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

 

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του