Η Fleet Complete έλαβε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από την Great Place to Work® Hellas

Η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως εργοδότης επιλογής στην Ελλάδα, με βάση τις εμπειρίες και την αξιολόγηση των εργαζομένων.

(13 Iουλίου, 2021, Αθήνα, Ελλάδα) –Με βάση την ανάλυση της εταιρικής της κουλτούρας, αλλά και της εμπειρίας των εργαζομένων της στην Ελλάδα, η Fleet Complete βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε την Πιστοποίηση της Great Place to Work®. Ύστερα από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση από την Great Place to Work® Hellas, η εταιρεία αναγνωρίστηκε επίσημα ως εργοδότης επιλογής για την ελληνική αγορά.

«Αυτή η πιστοποίηση αποδεικνύει τη σταθερή αφοσίωσή μας στις βασικές αξίες μας για τον Άνθρωπο, την Ποιότητα, την Καινοτομία και την Παραγωγικότητα σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρισκόμαστε ως οργανισμός», λέει ο Τόνυ Λουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Fleet Complete. «Οι ομάδες μας αποτελούνται από άτομα με ταλέντο και πάθος, με σπουδαίο πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, και προσπαθούμε να παρέχουμε σε όλους τους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον που υποστηρίζει κάθε δυνατή προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.»

 

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Great Place to Work® θέτει τα πρότυπα για τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πιστοποίηση βασίζεται πρωτίστως στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται από τους εργαζομένους της εταιρείας, αναφορικά με την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τα ΜΜΕ

Tim Kwan

Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ, Fleet Complete

marketing@fleetcomplete.com

Social Media/Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Twitter: @FleetComplete
LinkedIn: Fleet Complete
Facebook: Fleet Complete

Σχετικά με τη Fleet Complete

H Fleet Complete είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης παροχής σημαντικών λύσεων διαχείρισης και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων, στόλων, περιουσιακών στοιχείων και εργαζομένων εν κινήσει. Η εταιρεία έχει περίπου 600,000 συνδρομητές και εξυπηρετεί περισσότερες από 40,000 επιχειρήσεις σε Καναδά, Η.Π.Α., Μεξικό, Αυστραλία, αλλά και στην Ευρώπη. Διατηρεί παγκόσμιες συνεργασίες και διανομές με την AT&T στις Η.Π.Α. και Μεξικό, με την TELUS και Rogers στον Καναδά, με την Telstra στην Αυστραλία, με τη COSMOTE στην Ελλάδα, με τη Τelia στη Δανία, και με την Deutsche Telekom (T-Mobile) σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. H Fleet Complete έχει ισχυρές συνεργασίες (ΟΕΜ) με παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς, όπως η Cummins, η Ford, η General Motors, η Mitsubishi Australia και η Toyota, μεταξύ άλλων. Παραμένει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία στους τομείς της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας fleetcomplete.com.

Πληροφορίες για την Great Place to Work®

Η Great Place to Work® είναι μια εταιρεία έρευνας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με ειδίκευση στην εταιρική κουλτούρα. Για περισσότερα από 30 χρόνια και με γραφεία σε 5 ηπείρους και σε περισσότερες από 60 χώρες, η Great Place to Work® συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό την αναγνώριση και την δημιουργία ισχυρής εμπιστοσύνης, αλλά και κουλτούρας εργασιακού περιβάλλοντος υψηλών επιδόσεων.

Η Great Place to Work®, μέσω της πιστοποίησης και του προγράμματος αναγνώρισης, παρέχει στους οργανισμούς μια αξιόπιστη και έγκυρη διαδικασία, καθώς και εργαλεία μάρκετινγκ για να προωθήσουν την άριστη κουλτούρα του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Εντοπίζουμε και βραβεύουμε τα εργασιακά περιβάλλοντα τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη όσο και παγκοσμίως!

Κάθε χρόνο, η Great Place to Work® αξιολογεί περίπου 7.000 επιχειρήσεις και περισσότερους από 20 εκατομμύρια εργαζομένους. Αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται στον κόσμο στον τομέα της εταιρικής κουλτούρας.

Η προσέγγιση της Great Place to Work® High Trust Culture Consulting συμβάλλει στη δημιουργία άριστης κουλτούρας εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις ικανότητες ηγετικής καθοδήγησης και καινοτομίας των εταιρειών.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του