Η Fleet Complete® διευρύνει τις συνεργασίες OEM (Original Equipment Manufacturer) με την ενσωμάτωση του Ford Data Services™ στις ΗΠΑ.

Η Fleet Complete διευρύνει τις συνεργασίες OEM (Original Equipment Manufacturer) με την ενσωμάτωση του Ford Data Services™ στις ΗΠΑ

 

 

Οι εταιρικές σχέσεις της Fleet Complete με κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού(OEM) είναι μέρος της πελατοκεντρικής επιχειρηματικής προσέγγισης, η οποία καθιστά τις υπηρεσίες τηλεματικής άμεσα διαθέσιμες σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών που διαθέτουν τον δικό τους στόλο οχημάτων. Η λύση αυτή επιτρέπει στους κοινούς πελάτες να βελτιστοποιήσουν την αγοραστική τους εμπειρία, εξαλείφοντας έτσι  την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου υλισμικού.

Το λογισμικό της Fleet Complete ενσωματώνεται τώρα με το Ford Data Services™ για την παροχή υπηρεσιών τηλεματικής στα οχήματα της Ford. Αυτή η ενσωμάτωση βελτιστοποιεί την εμπειρία των πελατών και εξασφαλίζει την αδιάλειπτη σύνδεση, αξιοποιώντας το ενσωματωμένο υλισμικό της Ford

Από τον Μάρτιο 2020, όλα τα μοντέλα οχημάτων Ford του 2020 που διαθέτουν υλισμικό τηλεματικής θα έχουν τώρα πρόσβαση στην πλατφόρμα της Fleet Complete, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση πρόσθετου υλισμικού ή πρόσθετη δαπάνη. Η ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνει το ενσωματωμένο και υψηλής ασφάλειας υλισμικό της Ford, τη συνδεσιμότητα Ford Data Services™, σε συνδυασμό με το λογισμικό της Fleet Complete, για να βοηθήσει τους πελάτες που διαθέτουν τον δικό τους στόλο να εντοπίζουν τις δυνατότητες μείωσης κόστους, να αυξήσουν την ασφάλεια και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις δραστηριότητες του στόλου τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Ford για να προσφέρουμε σε κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, που διαχειρίζεται τον στόλο της μια ετοιμοπαράδοτη λύση που παρέχει στους διαχειριστές στόλου πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων σχετικά με τους κινητούς πόρους τους που βρίσκονται στον δρόμο και το πεδίο εφαρμογής. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται η παραγωγικότητα και η κατάσταση οχήματος, τα δεδομένα τοποθεσίας, η βελτιστοποίηση διαδρομής, η εξοικονόμηση καυσίμων, η συντήρηση και πολλά άλλα», σχολιάζει ο Τόνυ Λουράκης, γενικός διευθυντής της Fleet Complete.

Η λύση θα επωφελήσει τους νέους και τους υφιστάμενους πελάτες της Fleet Complete. Με την επιλογή ενός οχήματος της Ford με υλισμικό τηλεματικής, οι πελάτες μπορούν να ρυθμίσουν γρήγορα το όχημά τους στην πλατφόρμα της Fleet Complete.

Παρέχοντας σε περισσότερους πελάτες πρόσβαση στην διαχείριση στόλου μέσω των ενσωματώσεων των κατασκευαστών αρχικού εξοπλισμού (ΟΕΜ), η εταιρεία διευρύνει σημαντικά την εμβέλειά της στην αγορά για την υποστήριξη μιας στρατηγικής επιταχυνόμενης ανάπτυξης και δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κατανοώντας τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford Commercial Solutions, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.commercialsolutions.ford.com/

Περισσότερα για την εταιρεία Fleet Complete®
H Fleet Complete® είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης παροχής σημαντικών λύσεων διαχείρισης και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων, στόλων, περιουσιακών στοιχείων και εργαζομένων εν κινήσει. Η εταιρεία έχει περίπου 600,000 συνδρομητές και εξυπηρετεί περισσότερες από 40,000 επιχειρήσεις σε Καναδά, Η.Π.Α., Μεξικό, Αυστραλία, αλλά και στην Ευρώπη. Διατηρεί παγκόσμιες συνεργασίες και διανομές με την AT&T στις Η.Π.Α., με την TELUS στον Καναδά, με την Telstra στην Αυστραλία και με την Deutsche Telekom (T-Mobile) σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες H Fleet Complete έχει ισχυρές συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς, όπως η Cummins, η Ford, η General Motors, η Mitsubishi Australia και η Toyota, μεταξύ άλλων. Παραμένει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία στους τομείς της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας fleetcomplete.com.

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

Σχετικά με τη Ford Motor Company
Η Ford Motor Company είναι μια εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς με έδρα στο Dearborn, στο Michigan. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί μια ολοκληρωμένη σειρά αυτοκινήτων, φορτηγών, οχημάτων τύπου SUV, ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς της ηλεκτροκίνησης, των αυτόνομων οχημάτων και των λύσεων κινητικότητας. H Ford απασχολεί κατά προσέγγιση 191.000 άτομα παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford, τα προϊόντα της και τη Ford Motor Credit Company, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

 

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του