Η FIMA είναι μια κορυφαία εταιρεία λύσεων υποδομών στην περιοχή της Βαλτικής, με έδρα το Βίλνιους της Λιθουανίας και συμμετέχει σε μεγάλα έργα εκσυγχρονισμού δημόσιων και ιδιωτικών υποδομών για σχεδόν 30 χρόνια. Η εταιρεία εφαρμόζει σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες στις δικές της δραστηριότητες. Mια από αυτές είναι η λύση Fleet Complete, η οποία όχι μόνο βοηθά στη διαχείριση του στόλου των οδικών αυτοκινήτων αλλά και των σιδηροδρομικών οχημάτων.

Τα οχήματα της FIMA, εξοπλισμένα με τη λύση της Fleet Complete, δημιουργούν αυτοματοποιημένες αναφορές χρήσης του οχήματος

«Εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας στα κρατικά σύνορα και πραγματοποιούμε εργασίες εκσυγχρονισμού σιδηροδρομικών υποδομών μεταξύ άλλων »Λέει ο κ. Justinas Grigaliūnas, Διευθυντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης της FIMA.

Τα αυτοκίνητα της FIMA είναι εξοπλισμένα με τη λύση της Fleet Complete που επιτρέπει τη δημιουργία ‘αυτοματοποιημένων φύλλων ταξιδιού’(trip sheets reports) για τις αναφορές χρήσης των οχημάτων τους, κάτι που και οι ίδιοι οι υπάλληλοι της εταιρίας ήθελαν ν’αποκτήσουν.

«Έχουμε εγκαταστήσει το σύστημα σε πάνω από 100 οχήματα. Συλλέγει αυτόματα δεδομένα σχετικά με τα χιλιόμετρα, τα δρομολόγια και το  ρεζερβουάρ καυσίμων. Συγκρίνοντάς το με τα δεδομένα που συλλέγονται από βενζινάδικα για το καύσιμα που πραγματικά αγοράζονται, η εταιρία επιτυγχάνει, αποτελεσματική χρήση των πόρων της» λέει ο Justinas Grigaliūnas, σχολιάζοντας τα πλεονεκτήματα της νέας λύσης.

Η λύση Fleet Complete βοηθά στην παρακολούθηση της θέσης των σιδηροδρομικών αυτοκινήτων

Η FIMA έχει εφαρμόσει λύσεις της Fleet Complete όχι μόνο για τη διαχείριση του στόλου της, αλλά και για την παρακολούθηση σιδηροδρομικών οχημάτων. Η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά την υλοποίηση ενός έργου με την κρατική εταιρεία. AB Lietuvos Geležinkeliai. Για την εκτέλεση και την επίβλεψη των εργασιών, αγοράστηκε ένα σιδηροδρομικό όχημα. Αργότερα, η παρακολούθηση του οχήματος κρίθηκε μείζονος σημασίας, οπότε η εταιρία προσέγγισε τη  Fleet Complete ξανά. Λύσεις διαχείρισης στόλου χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν μόνο σε οδικά οχήματα. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση εφαρμογής της λύσης της Fleet Complete σε σιδηροδρομικά οχήματα.

 

Σύμφωνα με τον Justinas Grigaliūnas, το σύστημα διαχείρισης  σιδηροδρομικών οχημάτων είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας με τη Fleet Complete. Για ν’αυξηθεί η  λειτουργική αποτελεσματικότητα της FIMA, εξετάζεται ήδη η ενσωμάτωση του συστήματος Fleet Complete στα υπάρχοντα συστήματα προγραμματισμού της FIMA.

Fon Anlegg

​Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα!Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!​

«Το νέο σύστημα μας επέτρεψε να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες της εταιρίας και να εξοικονομήσουμε χρόνο που είχε χαθεί προηγουμένως για τη συμπλήρωση των ‘φύλλων ταξιδιού’ (trip sheets reports) και για τον έλεγχο και την αναθεώρηση των δεδομένων. Το σύστημα επειδή έχει τόσο διευκολύνει όσο και αλλάξει τις εσωτερικές μας διαδικασίες”

Justinas Grigaliūnas, Διευθυντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης της FIMA

  • Η FIMA βελτιστοποίησε τις διαδικασίες της και εξοικονομεί χρόνο που είχε χαθεί προηγουμένως, με τη βοήθεια του συστήματος της  Fleet Complete

  • Η FIMA έχει εφαρμόσει λύσεις της Fleet Complete τόσο για τη του διαχείριση στόλου της όσο και για την παρακολούθηση σιδηροδρομικών αυτοκινήτων

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του