Ο Δήμος της πόλης Vilnius, που διαθέτει οχήματα τόσο στα κεντρικά του γραφεία όσο και σε μεμονωμένες γειτονιές, μπορεί να δει όλα τα οχήματα του σε ένα μόνο σύστημα.Οι Κυβερνητικοί και Δημόσιοι φορείς είναι εξαιρετικά παραδείγματα φορέων που χρησιμοποιούν τη διαχείριση στόλου και τη συλλογή δεδομένων για να αυξήσουν τους πόρους τους, να βελτιστοποιήσουν τη ροή των εργασιών τους και να επιβλέψουν με διαφάνεια τη χρήση των οχημάτων.

Βέλτιστη απόδοση στόλου

Το λειτουργικά κόστη αποτελούν σημαντικό παράγοντα τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές εταιρείες.  Οι οδηγοί οχημάτων μιας εταιρείας πρέπει να διαθέτουν ένα ‘εργαλείο’ που θα τους παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα οχήματα στόλου, διασφαλίζοντας μια ασφαλή οδήγηση.

Με τη  χρήση μιας λύσης διαχείρισης στόλου , οι εταιρίες  έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν  τη δραστηριότητα και τα επίπεδα παραγωγικότητας των πόρων τους, για να διασφαλίσουν ότι αξιοποιούνται πλήρως, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη. Μια ειδικά προσαρμοσμένη λύση διαχείρισης στόλου καλύπτει τις απαιτήσεις των εταιριών όσον αφορά στη βιώσιμη, ασφαλή και οικονομική διαχείριση στόλων. Η έγκαιρη συντήρηση οχημάτων μπορεί  να οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρημάτων, μειώνοντας το κόστος επισκευής και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των διαφόρων εξαρτημάτων.

Βελτίωση ποιότητας

Μέσω της ‘κοινής χρήσης στόλου οχημάτων’ (car sharing) μπορεί να επιτευχθεί μια αποδοτικότερη χρήση του στόλου μια επιχείρησης και καλύτερη κατανομή των πόρων μια επιχείρησης. Με την ανάλυση δεδομένων, που συλλέγονται από τη Fleet Complete, τα οχήματα που είναι άμεσα διαθέσιμα, μπορούν να διανεμηθούν όπου και όποτε χρειάζονται. Ο αριθμός των διαθέσιμων αυτοκινήτων θα μπορούσε να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ώρες αιχμής ή την εποχικότητα. Για παράδειγμα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να διατίθενται για μικρότερες αποστάσεις.

“Οι δημοτικοί υπάλληλοι άρχισαν γρήγορα να απολαμβάνουν τα οφέλη αυτού του προγράμματος. Τώρα, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε κατοίκους και να φτάσουμε σε βασικά σημεία της πόλης γρηγορότερα, πιο βολικά και, το πιο σημαντικό, με χαμηλότερο κόστος. Οι λειτουργίες του συστήματος είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Όλα μπορούν να γίνουν με μια εφαρμογή. Όλοι κερδίζουμε“, Povilas Poderskis, Διευθυντής Δημοτικής Διοίκησης της πρωτεύουσας Vilnius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιβαλλοντικοί παράγοντες

Η Διοίκηση του Δήμου του Βίλνιους προσπάθησε να αξιολογήσει με διαφάνεια τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του στόλου της. Με μια προηγμένη λύση διαχείρησης στόλου, η επισκόπηση λειτουργίας του οχήματος είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία και τα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο.

Με τη Fleet Complete, μπορείτε να ελέγχετε το ρελαντί του κινητήρα, τις εκπομπές CO2, τον τρόπο οδήγησης και τη βελτιστοποίηση οποιασδήποτε διαδρομής. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν άμεσα και να αλλάξουν τον τρόπο που η κάθε εταιρία αξιολογεί τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πλεονεκτημάτων που έχει προσφέρει η Fleet Complete σε πολιτείες και δημοσιονομικά ιδρύματα που θέλησαν να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία του στόλου τους.

​Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα!Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!​

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι και άλλοι δήμοι της Λιθουανίας θ’ ακολουθήσουν τα βήματα του Δήμου της πόλης Βίλνιους, διασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματικότερες λειτουργίες και χαμηλότερο κόστος”

Διοίκηση του Δήμου της πόλης Βίλνιους

 

“Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι εταιρείες εξοικονομούν τουλάχιστον 10% κατά το πρώτο έτος χρήσης της υπηρεσίας και τουλάχιστον 2–3% ετησίως μετά”

Dainius Kerevičius,  Διευθυντής Έργου, Ecofleet Lithuania 

 

  • Διατηρήστε τον έλεγχο του ρελαντί του κινητήρα, των εκπομπών CO2, του τρόπου οδήγησης και απόδοσης του στόλου σας
  • Μεταβείτε σε βασικά σημεία της πόλης γρηγορότερα, πιο άνετα και με χαμηλότερο κόστος
  • Η αλλαγή οδηγικής συμπεριφοράς οδηγεί στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεω

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του