Πώς βοηθήσαμε την εταιρία ABB στη Λιθουανία να διαχειριστεί το στόλο της και να εξοικονομήσει κόστη

H ABB άρχισε να λειτουργεί στη Λιθουανία το 1992 και σήμερα απασχολεί περίπου 80 εργαζομένους. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα προϊόντων, λύσεις ηλεκτροδότησης και αυτοματισμού και εξυπηρέτηση μετά την πώληση  (after-sales). Έτσι, μεγάλο μέρος των υπαλλήλων της χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά στη Λιθουανία. Και φυσικά να οδηγεί εταιρικά αυτοκίνητα.

Η λύση της Fleet Complete βοηθά στην κοινή χρήση αυτοκινήτων

Το πρόβλημα της κοινής χρήσης αυτοκινήτων (car sharing) έγινε πιο πιεστικό πριν από αρκετά χρόνια, όταν o αριθμός των υπαλλήλων στον τομέα της αυτοματοποίησης και της ρομποτικής αυξήθηκε από 2 σε 15. Η εταιρεία αποφάσισε να αναζητήσει μια καινοτόμο λύση για να οργανώσει καλύτερα το πρόβλημα που προέκυψε κατά τη κοινή χρήση αυτοκινήτων.

H διαχείρηση του στόλου οχημάτων έγινε πιο εύκολη

Η λύση Fleet Complete διευκόλυνε την επιχείρηση τόσο στη διαχείριση του στόλου της  όσο και στη βελτίωση των  δυνατοτήτων της για τη παρακολούθηση των εργαζομένων: ο διευθυντής μπορεί τώρα να γνωρίζει πού βρίσκονται οι υπάλληλοί του.

Το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση: οι εργαζόμενοι μπορούν να απολαύσουν την κοινή χρήση αυτοκινήτων. Η διαχείριση του στόλου έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Προηγουμένως, τα χιλιόμετρα καταγράφονταν μόνο στο GPS και τα δεδομένα δεν ήταν πάντα ακριβή. Τώρα μπορούμε να λάβουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα χιλιόμετρα και την κατανάλωση καυσίμου από το ίδιο το αυτοκίνητο, οπότε μπορούμε να βγάλουμε αναφορές αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να μετράμε αποδείξεις», δήλωσε ο κ. Andrey Volynkin, ο Διευθυντής Προμηθειών της ABB.

Ο κ. Volynkin παραδέχεται επίσης ότι η υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα εξοικονόμησης χρημάτων. Η εταιρεία έχει μισθώσει τα αυτοκίνητά της και οι πληρωμές εξαρτώνται από τα χιλιόμετρα.

Και κάτι ακόμα: εάν ένας υπάλληλος οδηγούσε πάνω από το όριο ταχύτητας, δεν ήταν δυνατόν να θυμηθούν ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι,τη στιγμή που το πρόστιμο έφτανε έξι μήνες αργότερα. Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει πλέον καθώς τώρα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί ο ‘υπεύθυνος’. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το είδος προειδοποίησης να αποτρέψει τον οδηγό να πιέσει τον επιταχυντή πιο σκληρά και να αποφευχθεί ακόμα και κάποιο ατύχημα.

 “Το σύστημα κοινής χρήσης αυτοκινήτων (car sharing) από την Fleet Complete διασφαλίζει ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος που χρειάζεται εταιρικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει’ κράτηση’ οποιουδήποτε διαθέσιμου αυτοκινήτου, στο smart phone ή τον υπολογιστή του, να πάει στον πελάτη και, μετά αφού επιστρέψει, να το παραδώσει στους συναδέλφους του, για δική τους χρήση” Raimondas Laurelis, Διευθυντής Πωλήσεων της Fleet Complete.

Fon Anlegg

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα​!

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Οι εργαζόμενοι είναι πολύ χαρούμενοι που συνεργάζονται με το σύστημα της Fleet Complete γιατί είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Συνιστούμε τη λύση car sharing της Fleet Complete σε οποιαδήποτε εταιρεία με εργαζομένους που μοιράζονται ακόμη και λίγα αυτοκίνητα

Andrey Volynkin

Διευθυντής Εφοδιασμού της ABB, Λιθουανία & Λετονία.

“Εξετάσαμε τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά εκείνη την εποχή και είδαμε ότι η μόνη κατάλληλη λύση για εμάς ήταν η Fleet Complete”

Andrey Volynkin

Διευθυντής Εφοδιασμού της ABB
  • Οι εργαζόμενοι της ABB συνεργάζονται και βγαίνουν κερδισμένοι από τη κοινή χρήση αυτοκινήτων
  • Η ABB βελτίωσε τις δυνατότητες παρακολούθηση εργαζομένων της
  • Αποτελεσματική διαχείριση των μισθώσεων αυτοκινήτων και εξοικονόμηση κόστους

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του