Συνεργαστείτε μαζί μας

Προωθήστε τις λύσεις σας στο Fleet Complete Marketplace.
Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FLEET COMPLETE MARKETPLACE

Το Fleet Complete Marketplace είναι μια διεθνής πλατφόρμα για την προβολή προϊόντων και λύσεων που ενσωματώνονται στα προϊόντα της Fleet Complete. Οι ολοκληρωμένες λύσεις των συνεργατών μας επαληθεύονται σε συνεργασία με την ομάδα επαγγελματικών υπηρεσιών για την εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πελατών.

Επεκτείνετε τη βάση πελατών σας

Η Fleet Complete είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων διαχείρισης μετακινούμενου ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο, με περισσότερους από 500.000 ενεργούς συνδρομητές στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Ως συνεργάτης μας θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τους καλύτερους πόρους και να επεκτείνετε την πρόσβασή σας στη διεθνή αγορά με κορυφαίους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, όπως είναι η TELUS, η AT&T, η T-Mobile και η Telstra.

Υποστήριξη και αξιοπιστία

Αποκτήστε πρόσβαση στην ομάδα των ειδικών μας που αναπτύσσουν επαγγελματικές υπηρεσίες και οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε τα προϊόντα σας στις λύσεις της Fleet Complete.

Οι συνεργάτες του Fleet Complete Marketplace λαμβάνουν μια σφραγίδα πιστοποίησης ως μέσο αναγνώρισης. Η σφραγίδα αυτή επιβεβαιώνει ότι η λύση σας έχει επαληθευτεί από τη Fleet Complete και έχει λάβει έγκριση πώλησης από τους συνεργάτες κινητής τηλεφωνίας μας.

Ενσωματώστε τις λύσεις σας στην ανοικτή διασύνδεση προγραμματισμού των εφαρμογών μας

Αποκτήστε πρόσβαση στην ανοικτή διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών της Fleet Complete για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λύσεις.

Αίτημα συνεργασίας

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες επέκτασης της επιχείρησής σας μέσω της ενσωμάτωσης των προϊόντων σας στην πλατφόρμα της Fleet Complete και της προβολής τους στο Fleet Complete Store.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του