Πληροφορίες για τη Fleet Complete

Στόχος μας: η επιτυχία του στόλου σας

Η παροχή λύσεων που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε επιχείρηση με στόλους οχημάτων, μικρούς ή μεγάλους, είναι η αποστολή μας.

Στη Fleet Complete, εστιάζουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πελάτες μας, ώστε να τους παρέχουμε πρόσβαση σε μια συνδεδεμένη πλατφόρμα κινητικότητας που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες τους. Είτε πρόκειται για οχήματα, εργαζομένους εν κινήσει, φορτία, περιουσιακά στοιχεία ή όλα τα παραπάνω, σας βοηθούμε να είστε συνδεδεμένοι με όλα αυτά.

Το όραμά μας είναι η σύνδεση όλων των στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις της αγοράς στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να καινοτομούμε στον κλάδο, αναπτύσσοντας ουσιαστικές συνεργασίες και παρέχοντας δυνατότητες ενσωμάτωσης με λύσεις άλλων κατασκευαστών, αποβλέποντας στη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών.

Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού, καθώς και με μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό.

Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής στον κόσμο, αφού μας εμπιστεύονται δεκάδες χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως για την επιτυχία των στόλων τους.

Οι άνθρωποί μας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ο Τόνυ Λουράκης, είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας που ξεκίνησε την εταιρεία του πριν από περίπου 20 χρόνια, στο Τορόντο στον Καναδά.

Τον Απρίλιο του 2019 η εταιρεία άνοιξε γραφεία στην Ελλάδα, στην Αθήνα, ως μέρος της παγκόσμιας επέκτασής της.

Η Fleet Complete συνεργάζεται με την COSMOTE, τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ελλάδα για να μπορέσει να συμβάλλει στην επιτυχία του στόλου σας.

Η εταιρεία στην Ελλάδα αποτελείται από περίπου 30-35 άτομα και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε!
Τα τμήματα της εταιρείας μας περιλαμβάνουν Πωλήσεις, Μάρκετινγκ, Λογιστήριο, Ανάπτυξη Προϊόντων, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξυπηρέτηση Πελατών, Διεκπεραίωση Παραγγελιών και Τεχνική Υποστήριξη.

Διαβάστε Συνέντευξη του CEO μας Εδώ

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

GR_Greek_FC_Company_Values_1080x1080
icon-people

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ομάδα της Fleet Complete αποτελείται από αφοσιωμένους, καινοτόμους και ενθουσιώδεις ανθρώπους που εργάζονται με κίνητρο την επιτυχία. Το ευχάριστο κλίμα και η συνεργασία με ταλαντούχα άτομα παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για γρήγορη ανάπτυξη και νέες ευκαιρίες.
icon-customer

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ

Οι πελάτες μας είναι η καρδιά και η ψυχή κάθε δραστηριότητάς μας. Από την ανάπτυξη προϊόντων έως την εμπειρία χρηστών και την υποστήριξη πελατών επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην επιτυχία των επιχειρήσεων, εξαλείφοντας περιττές εργασίες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και αυξάνοντας τη ροή εσόδων.

icon-partners

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Ως πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής που δραστηριοποιείται στον χώρο του «διαδικτύου των πραγμάτων» (Internet of Things ή IoT), θέλουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν την αξιοπιστία μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν ασφαλή εθνικά δίκτυα. Για τον λόγο αυτό συνάπτουμε αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών της εκάστοτε περιοχής.

icon-productivity

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ο συνδυασμός των καλύτερων ταλέντων με τη δέσμευσή μας για καινοτομία και υψηλή ποιότητα μάς καθιστά ιδιαίτερα παραγωγικούς σε οτιδήποτε κάνουμε. Η εκτέλεση των εργασιών με πιο έξυπνους, και όχι απαραίτητα δύσκολους, τρόπους, καθώς και οι κορυφαίες επιδόσεις μας αποτελούν πάντα την πρώτη προτεραιότητά μας, κάθε μέρα.
icon-quality

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται κρίσιμες πτυχές της επιχείρησής τους και για αυτόν τον λόγο δεσμευόμαστε ως προς τη διατήρηση ύψιστων προτύπων ποιότητας όσον αφορά τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
icon-innovation

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία βρίσκεται στον πυρήνα του οργανισμού μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της συνεχούς ανάπτυξής μας στις μεγάλες και τις μικρές ιδέες που υλοποιούμε καθημερινά. Από τα καινοτόμα προϊόντα και τις διαδικασίες έως τον καθορισμό νέων προτύπων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, το ανθρώπινο δυναμικό μας εφευρίσκει συνεχώς τρόπους ώστε να λειτουργούμε και να αποδίδουμε καλύτερα.

Meet Μatt

Matt is an honest, trustworthy and hard-working person. An intuitive problem solver, his passion for efficiency serves him well, whether it is a professional or personal matter.

His mantra to ‘always help the person in need’ has allowed him to excel at his job and thrive in his personal life.

Matt always goes the extra mile, and never shies away from getting his hands dirty. Besides his ‘get the job done’ attitude, Matt is also one of those faces in the office that clients remember.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους 600.000 συνδρομητές μας ανάμεσα σε 40.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως:

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του