Ο στόλος της JR ταξιδεύει περίπου 26.000 χλμ την ημέρα

Η επιχείρηση JR Company GmbH με έδρα το Karlsdorf της Γερμανίας, ιδρύθηκε το 2002. Είναι μια μεταφορική εταιρεία, συνεργάτης της UPS για τις περιοχές Styria, Carinthia and East Tyrol από το 2004. Με περίπου 180 υπαλλήλους και στόλο 120 οχημάτων, οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται και περιλαμβάνουν από ενοικίαση οχημάτων μέχρι και πρατήριο συνεργείων.

Κάθε μέρα 5.000-6.000 δέματα παραδίδονται από την J.R. Company. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο στόλος ταξιδεύει περίπου 26.000 χλμ την ημέρα. Η  εταιρεία επενδύει στη βιωσιμότητα και ο διαχειριστής του στόλου της  J.R. Company, κ. Flicker στοχεύοντας στην εξοικονόμηση κόστους, αναζήτησε μια λύση για να βελτιώσει τις διαδικασίες της επιχείρησης.

Πώς λύση της Fleet Complete βοήθησε την εταιρία JR να εξοικονομήσει κόστη

Στόχος της επιχείρησης ήταν ν ’αυξήσει την εξοικονόμηση καυσίμων  – μέσω ενός βελτιστοποιημένου προγραμματισμού περιηγήσεων αλλά και βελτιωμένης οδηγικής συμπεριφοράς . Επομένως, η λύση θα πρέπει να παρέχει δεδομένα που αφορούν την οδηγική συμπεριφορά αλλά και να απεικονίζει το χώρου στάθμευσης οχημάτων.

 

Με το Drive & Track, η εταιρεία ικανοποίησε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις της αλλά και ακόμη περισσότερες. Χρησιμοποιώντας τη λύση της Fleet Complete, το κόστος των καυσίμων  της J.R. Company μειώθηκε από 400 μέχρι και 3.500 ευρώ την ημέρα. Έτσι, η εταιρία εξοικονόμησε 90.000 ευρώ ετησίως και διασφάλισε μια βελτιστοποιημένη οδηγική συμπεριφορά που μείωσε το κόστος των ζημιών της κατά 30 τοις εκατό και αυτό της φθοράς των εξαρτημάτων έως και μείον 50 τοις εκατό.

​Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα!Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!​

“Mε το σύστημα της Fleet Complete το κόστος των καυσίμων  της J.R. Company μειώθηκε από 400 μέχρι και 3.500 ευρώ την ημέρα. Έτσι, η εταιρία εξοικονόμησε 90.000 ευρώ ετησίως”

Günter Flicker, Fuhrparkleitung, J.R. Company

  • Η εταιρία έχει στόλο 120 οχημάτων
  • Ολόκληρος ο στόλος ταξιδεύει περίπου 26.000 χλμ την ημέρα
  • Το κόστος των ζημιών των οχημάτων μειώθηκε κατά 30 τοις εκατό

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του