GPS Λύσεις για Δημοτικούς Φορείς

Κατά τη διαχείριση δημόσιων οχημάτων, μηχανημάτων και στόλων οχημάτων άμεσης επέμβασης, αντιμετωπίζετε περιοριστικούς προϋπολογισμούς και καλείστε να εξετάζετε την επάρκεια του δυναμικού που διαθέτετε, να τηρείτε τυχόν νέους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνεστε με στόχους μείωσης ρυπογόνων εκπομπών. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε είναι οικονομικά αποδοτικά και επιτυγχάνουν σημαντικές βελτιώσεις.

Η ομάδα ειδικών της Fleet Complete συνεργάστηκε με στόλους δημοτικών οχημάτων και οχημάτων άμεσης επέμβασης, προκειμένου να εντοπίσει ποιες διαδικασίες είναι αποτελεσματικές, τι απαιτείται και γιατί. Έτσι, παρέχουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις πιο καίριες απαιτήσεις κυβερνητικών και δημοτικών φορέων όσον αφορά τη βιώσιμη, ασφαλή και οικονομική διαχείριση στόλων.

Λειτουργίες και πλεονεκτήματα

any_fleettype
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΤΟΛΩΝ

Είτε ο στόλος σας περιλαμβάνει απορριμματοφόρα οχήματα, σχολικά λεωφορεία, οχήματα αστυνομίας, ανατρεπόμενα οχήματα, ημιφορτηγά ή πυροσβεστικό εξοπλισμό, μπορείτε να βασιστείτε στο λογισμικό μας που εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα των πιο σημαντικών στοιχείων του στόλου σας.

optimalnumbers
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Λάβετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τη χρήση του στόλου σας και εντοπίστε οχήματα και πόρους που δεν αξιοποιούνται επαρκώς, ώστε να διαμορφώσετε κατάλληλα το μέγεθος του στόλου σας. Παρακολουθήστε τις λειτουργίες σας για να εξαλείψετε αναποτελεσματικές πρακτικές και να βελτιώσετε την εξοικονόμηση καυσίμων, μειώνοντας έτσι τα έξοδα της επιχείρησής σας.

reduce_carbon_emissions
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ

Παρακολουθήστε την απόδοση του στόλου σας, την κατάσταση των οχημάτων και τη συμπεριφορά των οδηγών σας για να μειώσετε τις εκπομπές και τη ρύπανση. Η παραμονή των οχημάτων σε κατάσταση ρελαντί, η κακή συντήρηση και η αναποτελεσματική δρομολόγηση αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων και εξαντλούν τον προϋπολογισμό σας.

activitylogs
ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Παρακολουθήστε και καταγράψτε ό,τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης, όπως τον εντοπισμό και την αποστολή της πλησιέστερης μονάδας, τη συμπεριφορά των οδηγών στον δρόμο, τον χρόνο και την τοποθεσία λήψης μιας κλήσης αποστολής, τον χρόνο που απαιτήθηκε για την άφιξη στην τοποθεσία, τη χρήση βοηθητικού εξοπλισμού του οχήματος και άλλα.

monitoractivity
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Οι πολλαπλοί αισθητήρες των οχημάτων επιτρέπουν τη λεπτομερή προβολή της λειτουργίας των φώτων προειδοποίησης, του διακόπτη σειρήνας, των αισθητήρων θυρών/χώρων αποσκευών, της κατάστασης βοηθητικού εξοπλισμού και της μονάδας ελέγχου κινητήρα.

manage-orders-icon
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Το σύστημά μας καταγράφει σημαντικές πληροφορίες που ενδέχεται να ζητηθούν κατά τη διάρκεια ελέγχων, ερευνών και τακτικών αναφορών. Αυτό επιτρέπει στους οδηγούς και τους συντονιστές σας να επικεντρώνονται στην άμεση και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών, που αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα.

driversafety
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΩΝ

Το πρόγραμμα ασφάλειας οδηγών περιλαμβάνει την παρακολούθηση συμβάντων επιθετικής οδήγησης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και την ανάλυση δεδομένων από βίντεο, σε συνδυασμό με καθοδήγηση εντός της καμπίνας. Στόχος του είναι η ενίσχυση της αυτογνωσίας και της υπευθυνότητας των οδηγών στον δρόμο.

asset-protection
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Παρακολουθήστε ανά πάσα στιγμή τον πολύτιμο εξοπλισμό σας. Οι μικρών διαστάσεων συσκευές παρακολούθησης πόρων λειτουργούν στο δίκτυο NB-IoT και παρακολουθούν τη θέση, την κίνηση και τη θερμοκρασία του εξοπλισμού σας με τη συχνότητα που επιθυμείτε.

 

dispatchcrew
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

Λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα πλησιέστερα μέλη του ανθρώπινου δυναμικού σας σε ιδιαίτερα σημαντικές περιπτώσεις. Βοηθήστε τους να φτάσουν στον προορισμό τους με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Παρακολουθήστε σε μία οθόνη την τρέχουσα δραστηριότητα του ανθρώπινου δυναμικού σας στο πεδίο δράσης και συντονίστε το με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του