Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι κατασκευαστικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλότερες προσδοκίες των πελατών τους, στενότερα περιθώρια συμβάσεων και πιεστικά χρονοδιαγράμματα, με σκοπό την εξασφάλιση επιχειρηματικών συνεργασιών. Η αποδοτικότητα, η σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας και η ταχύτερη υλοποίηση ενός έργου έχουν καθοριστική σημασία για τη διατήρηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Η πλατφόρμα μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και την κατάρτιση προϋπολογισμών, να τηρείτε σημαντικές προθεσμίες, να αποκτήσετε ευελιξία και να αυξήσετε τα έργα που μπορείτε να αναλαμβάνετε.

Λειτουργίες και πλεονεκτήματα

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

realtime-icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟΛΟΥ

Δείτε όλα τα οχήματά σας σε έναν διαδικτυακό χάρτη και μάθετε τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης. Οι περιττές υπερωρίες, η ανεπαρκής απόδοση ή η δεύτερη βάρδια εργασίας αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα έργα σας.

monitoractivity
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ελέγξτε την κατάσταση και την απόδοση του εξοπλισμού, των εργαλείων και των οχημάτων σας στο πεδίο δράσης με τις συσκευές παρακολούθησης πόρων που παρέχουμε. Αποφύγετε την εσφαλμένη τοποθέτηση των πόρων, τις βλάβες και τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής τους εκτός λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τις σημαντικές προθεσμίες σας.

geofence-icon
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ορίστε συγκεκριμένες ζώνες στον διαδικτυακό χάρτη και παρακολουθήστε πόσο συχνά διέρχονται τα οχήματα από κάποια τοποθεσία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε επιτόπου την παραγωγικότητα και τον σταθερό εξοπλισμό που εξέρχεται από την εκάστοτε καθορισμένη ζώνη.

concrete-rotation-icon
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ

Οι αισθητήρες έτοιμου σκυροδέματος προστατεύουν το υγρό τσιμέντο και τον εξοπλισμό ανάμειξης μέσω της συνεχούς μετάδοσης στοιχείων που αφορούν την περιστροφή του τυμπάνου και την κατάσταση λειτουργίας του.

fuelrefill-blue
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Αυτοί οι αισθητήρες καταργούν τους προσωπικούς ελέγχους της στάθμης καυσίμου, καθώς σας επιτρέπουν να βλέπετε τις ενδείξεις καυσίμων από το smartphone σας και διευκολύνουν σημαντικά τον ανεφοδιασμό.

takeoffsensors
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΛΗΨΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για δεδομένα τιμών ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, ανοίγματος και κλεισίματος ή κίνησης προς τα πάνω και κάτω. Παρακολουθήστε τις πόρτες των ρυμουλκούμενων, την κίνηση των βραχιόνων γερανών και τις ενδείξεις λήψης ισχύος των φορτωτών για ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης των λειτουργιών.

asset-protection
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΡΩΝ

Οι συσκευές παρακολούθησης πόρων και οι έξυπνες κλειδαριές που παρέχουμε είναι εξοπλισμένες με απαραβίαστους αισθητήρες παρακολούθησης μέσω GPS για την προστασία των πόρων σας όταν βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων, καθώς και κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή τους.

driverID
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΥ

Όταν οι οδηγοί σας χρησιμοποιούν από κοινού εταιρικά οχήματα, το αναγνωριστικό οδηγού συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών logistics και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Αντιστοιχίστε ασύρματα μπρελόκ ή κάρτες RFID στους χειριστές σας για να γνωρίζετε ποιοι και πότε χρησιμοποιούν τα οχήματά σας.

monitor-cog
ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αποφύγετε τις σημαντικές βλάβες, το υψηλό κόστος επισκευής και τον χρόνο εκτός λειτουργίας μέσω της βελτίωσης του προγράμματος συντήρησης. Η Μονάδα συντήρησης σάς βοηθά μέσω υπενθυμίσεων συντήρησης και προβολής των διανυθεισών αποστάσεων και των ωρών λειτουργίας του κινητήρα.

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

dispatchcrew
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Αναθέστε εύκολα εργασίες από τη φορητή συσκευή σας και παρακολουθήστε την πρόοδο έως την ολοκλήρωσή τους. Μπορείτε να βλέπετε τη διαθεσιμότητα και τον φόρτο εργασίας όλων των εργαζομένων σας με ένα απλό πάτημα στην οθόνη.

clockin_out
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το προσωπικό σας έχει τη δυνατότητα να καταχωρεί στην εφαρμογή για φορητές συσκευές την ώρα έναρξης/λήξης της βάρδιας, καθώς και τον χρόνο διαλείμματος. Έτσι, μπορείτε να έχετε ακριβή δεδομένα για τη μισθοδοσία και την τιμολόγηση και να μην υπερβαίνετε τις αρχικές σας εκτιμήσεις.

   

schedule
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Προγραμματίστε και αναθέστε εκ των προτέρων εργασίες στο προσωπικό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τον φόρτο εργασίας, να βελτιώσετε τον έλεγχο των εξόδων, καθώς και τον προγραμματισμό των έργων σας.

activity_tracking
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο προσωπικό σας να παρακολουθεί τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις προσδοκίες των πελατών σας και να προγραμματίζετε τα έργα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

trackavailability
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Εργαλεία όπως οι Ειδοποιήσεις εργασιών βοηθούν το μετακινούμενο προσωπικό σας να διατηρεί την οργάνωσή του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να διαχειρίζεται καλύτερα τον φόρτο εργασίας του και να σας ενημερώνει σχετικά με τη θέση και τη διαθεσιμότητά του.

   

webreports-icon
ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Η σύνοψη του ιστορικού απόδοσης του στόλου, των δραστηριοτήτων του προσωπικού, των χρονικών πλαισίων ανάθεσης και των διανυθεισών αποστάσεων σάς προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση δεδομένων για καλύτερες εκτιμήσεις κατά την κατάρτιση προσφορών και τον προγραμματισμό έργων.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του