GPS Λύσεις για τον Τομέα Κατασκευών

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι κατασκευαστικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλότερες προσδοκίες των πελατών τους και ατα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, με σκοπό την εξασφάλιση επιχειρηματικών συνεργασιών. Η αποδοτικότητα, η σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας και η ταχύτερη υλοποίηση ενός έργου έχουν καθοριστική σημασία για τη διατήρηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Οι λύσεις και το λογισμικό της Fleet Complete απευθύνονται στις εταιρείες με μηχανήματα κατασκευαστικών έργων ώστε να τις βοηθήσει να βελτιώσουν τον προγραμματισμό και την κατάρτιση προϋπολογισμών, να τηρούν σημαντικές προθεσμίες, και να αποκτήσουν ευελιξία ώστε ν’ αυξήσουν τα έργα που αναλαμβάνουν.

Λειτουργίες και Πλεονεκτήματα

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

realtime-icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Δείτε όλα τα οχήματα της επιχείρησής σας σε έναν διαδικτυακό χάρτη και μάθετε τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης. Οι περιττές υπερωρίες, η ανεπαρκής απόδοση ή η δεύτερη βάρδια εργασίας αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα έργα σας.

monitoractivity
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ελέγξτε την κατάσταση και την απόδοση του εξοπλισμού, των εργαλείων και των οχημάτων σας στο πεδίο δράσης με τις συσκευές παρακολούθησης πόρων που παρέχουμε. Αποφύγετε την εσφαλμένη τοποθέτηση των πόρων, τις βλάβες και τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής τους εκτός λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τις σημαντικές προθεσμίες σας.

geofence-icon
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ορίστε συγκεκριμένες ζώνες στον διαδικτυακό χάρτη και παρακολουθήστε πόσο συχνά διέρχονται τα οχήματα από κάποια τοποθεσία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε επιτόπου την παραγωγικότητα και τον σταθερό εξοπλισμό που εξέρχεται από την εκάστοτε καθορισμένη ζώνη.

concrete-rotation-icon
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ

Οι αισθητήρες έτοιμου σκυροδέματος προστατεύουν το υγρό τσιμέντο και τον εξοπλισμό ανάμειξης μέσω της συνεχούς μετάδοσης στοιχείων που αφορούν την περιστροφή του τυμπάνου και την κατάσταση λειτουργίας του.

fuelrefill-blue
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Αυτοί οι αισθητήρες καταργούν τους προσωπικούς ελέγχους της στάθμης καυσίμου, καθώς σας επιτρέπουν να βλέπετε τις ενδείξεις καυσίμων από το smartphone σας και διευκολύνουν σημαντικά τον ανεφοδιασμό.

takeoffsensors
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΛΗΨΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για δεδομένα τιμών ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, ανοίγματος και κλεισίματος ή κίνησης προς τα πάνω και κάτω. Παρακολουθήστε τις πόρτες των ρυμουλκούμενων, την κίνηση των βραχιόνων γερανών και τις ενδείξεις λήψης ισχύος των φορτωτών για ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης των λειτουργιών.

asset-protection
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Οι συσκευές παρακολούθησης πόρων και οι έξυπνες κλειδαριές που παρέχουμε είναι εξοπλισμένες με απαραβίαστους αισθητήρες παρακολούθησης μέσω GPS για την προστασία των πόρων σας όταν βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων, καθώς και κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή τους.

driverID
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΥ

Όταν οι οδηγοί σας χρησιμοποιούν από κοινού εταιρικά οχήματα, το αναγνωριστικό οδηγού συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών logistics και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Αντιστοιχίστε ασύρματα μπρελόκ ή κάρτες RFID στους χειριστές σας για να γνωρίζετε ποιοι και πότε χρησιμοποιούν τα οχήματά σας.

monitor-cog
ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αποφύγετε τις σημαντικές βλάβες, το υψηλό κόστος επισκευής και τον χρόνο εκτός λειτουργίας μέσω της βελτίωσης του προγράμματος συντήρησης. Η Μονάδα συντήρησης σάς βοηθά μέσω υπενθυμίσεων συντήρησης και προβολής των διανυθεισών αποστάσεων και των ωρών λειτουργίας του κινητήρα.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του