FLEET TRACKER

Παρακολουθήστε τα οχήματά σας, εξοικονομήστε καύσιμα, ενισχύστε την ασφάλεια και αυξήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας με το Fleet Tracker. Αυτή η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης στόλου σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες για τον στόλο οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο, να διαμορφώνετε βελτιστοποιημένα δρομολόγια και να διασφαλίζετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Ζητήστε μια παρουσίαση

Μονάδες και χαρακτηριστικά

Fleet-Tracker_1-Know-where-your-vehicles-are-C

Ακριβείς πληροφορίες για τη θέση των οχημάτων σας ανά πάσα στιγμή

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας GPS, η εύχρηστη λύση παρακολούθησης στόλου που παρέχουμε σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα οχήματά σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Γνωρίζοντας την ακριβή θέση των οδηγών, η ομάδα προγραμματισμού δρομολογίων μπορεί να ενεργεί ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, αναθέτοντας κάθε εργασία στον καλύτερο και πλησιέστερο οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα →

chart-1

Βελτιωμένη ασφάλεια οδηγών και οχημάτων

Η ασφάλεια των εργαζομένων με την υιοθέτηση σωστών οδηγικών συμπεριφορών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με το Fleet Tracker μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των οδηγών στον δρόμο, ώστε να ενισχύετε συμπεριφορές ασφαλούς οδήγησης και να παρέχετε κατάλληλη καθοδήγηση που ενθαρρύνει τις βέλτιστες επιδόσεις, την αποφυγή συγκρούσεων και βλαβών του οχήματος, την περιττή κατανάλωση καυσίμων και τη σπατάλη χρεώσιμων ωρών.

Διαβάστε περισσότερα →

Better-Customer-Service

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για εσάς και τους πελάτες σας

Ο στόλος σας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της επιχείρησής σας. Η Fleet Complete είναι πάντα δίπλα σας, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Η βελτίωση του προγραμματισμού των οχημάτων σας και η αύξηση της οδικής ασφάλειας και της αποδοτικότητά σας σε σχέση με τον χρόνο μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας, ώστε να παρέχετε αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες σας, γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα →

IoT-Smart-Car

Έξυπνο όχημα

Χάρη στην επικοινωνία μεταξύ αισθητήρων και μηχανημάτων, οι συσκευές που τοποθετούνται στο όχημά σας λαμβάνουν και ερμηνεύουν δεδομένα και, στη συνέχεια, σας ενημερώνουν για τυχόν ενέργειες που απαιτούνται.

Διαβάστε περισσότερα →

connectors

Εγκατάσταση χωρίς περιορισμούς

Τα προϊόντα μας συνδέονται σε όλα τα οχήματα! Οι συσκευές μας διαθέτουν διάφορα καλώδια που ταιριάζουν σε κάθε τύπο οχήματος, προκειμένου οι πελάτες μας να έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Διαβάστε περισσότερα →

fleet-performance

Δημιουργία αναφορών

Εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό για τη λειτουργία του στόλου σας. Η πλατφόρμα μας παρέχει λεπτομερείς αναφορές για όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεων αισθητήρων, των καταγεγραμμένων συμβάντων και των αλληλεπιδράσεων. Δημιουργήστε και προσαρμόστε τις αναφορές με βάση τις ανάγκες της ομάδας σας και αποκτήστε τη γνώση που χρειάζεστε για να προβείτε σε ενέργειες προς όφελος της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα →

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

«Η απόδοση της επένδυσής μας σε λύσεις της Fleet Complete ήταν σημαντική και άμεση. Στο παρελθόν, υπήρχαν περιπτώσεις που δεν μπορούσαμε να βρούμε τα οχήματά μας για μήνες και η αντικατάστασή τους θα μας κόστιζε σχεδόν $160.000».
– Terence Schofield, Υπεύθυνος ασφάλειας

graphics-metro-delivery-1

METRO DELIVERY SERVICES

“Having closer contact and communication with the drivers on the road has been a win-win for everyone. It helps us be more competitive and responsive.” – John Rabideau, Manager
Watch Story

images

YUMMY CATERING

“Yummy Catering is an innovative company, so we like our partners to be innovative with us. We look for new technlogy, new trends, and what can assit us in our daily operations. Fleet Complete provides us with the technology needed and the innovation that assists our drivers on a daily basis.”– Leno Cardoso, CEO

Watch Story

maxresdefault

B&P ENTERPRISES

“B&P currently has a fleet of over 200 trucks. We’ve got over 400 pieces of equipment. We were struggling with being able to track our equipment,” – James Hinton, Health and Safety Manager

Watch Story

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη σωστή λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του