Διαχείριση αποστολών και διανομών

Διασφαλίστε την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων στον προορισμό τους και εξαλείψτε τις καθυστερήσεις.
Ζητήστε ένα demo

 
Tablet in male hands

FLEET TRACKER – ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Δείτε σε πραγματικό χρόνο μια επισκόπηση όλων των υπηρεσιών, σε μία μόνο οθόνη. Γνωρίζοντας την ακριβή θέση των οδηγών σας, η ομάδα προγραμματισμού δρομολογίων μπορεί να ενεργεί ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, αναθέτοντας κάθε εργασία στον καλύτερο και πλησιέστερο οδηγό. Σας βοηθούμε να βελτιώσετε τον προγραμματισμό των οχημάτων σας, να αυξήσετε την οδική ασφάλεια και την αποδοτικότητά σας σε σχέση με τον χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας και παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες σας, γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα →

fleetinfo-icon

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Αποκτήστε πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τον στόλο σας από οπουδήποτε, μέσω φορητών συσκευών με σύνδεση στο διαδίκτυο.

routeoptimization-gray

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Αναζητήστε την καλύτερη δυνατή διαδρομή προς την επιθυμητή τοποθεσία ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

customerservice-gray

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μειώστε στο ένα τρίτο τον χρόνο απόκρισης και παράδοσης και εξασφαλίστε για τους πελάτες σας τον βέλτιστο εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

black iphone – in progress and completed

TASK TRACKER – ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ

Η εφαρμογή Task Tracker σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αποστέλλετε το προσωπικό άμεσα, από τη φορητή συσκευή σας. Αναθέστε εργασίες στο μετακινούμενο ανθρώπινο δυναμικό σας με βάση τη γεωγραφική θέση, τη διαθεσιμότητα και τον φόρτο εργασίας και παρακολουθήστε κάθε εργασία έως την ολοκλήρωσή της. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να αναλαμβάνουν από μόνοι τους εργασίες για τη διασφάλιση της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών σας. Η λειτουργία ηλεκτρονικής καταγραφής χρόνου ενημερώνει τους συντονιστές σχετικά με τη διαθεσιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού και επιτρέπει στο προσωπικό σας να καταχωρεί τις ώρες έναρξης/λήξης βάρδιας και διαλείμματος σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε περισσότερα →

Appointment_Request-96

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΚΡΕΜΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Δείτε σε μία οθόνη όλες τις εξερχόμενες και ολοκληρωμένες εργασίες, καθώς και τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Daily-Tasks-Icon-96

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Όταν ένα μέλος του μετακινούμενου ανθρώπινου δυναμικού ενημερώνει την κατάσταση δραστηριότητάς του, εμφανίζεται μια σήμανση τοποθεσίας GPS.

load-planning-96

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Παρακολουθήστε τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας για να βελτιώσετε τη διαχείριση και τον προγραμματισμό των έργων σας.

Request a demo

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Zητήστε ένα demo

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του