ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ

Παρακολουθήστε τα οχήματά σας, εξοικονομήστε καύσιμα, ενισχύστε την ασφάλεια και αυξήστε τα κέρδη σας με τις λύσεις διαχείρισης στόλου που παρέχουμε.
Η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης στόλου της Fleet Complete σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον στόλο οχημάτων σας, να διαμορφώνετε βελτιστοποιημένα δρομολόγια και να διασφαλίζετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Ζητήστε μια παρουσίαση
Fleet-Tracker_1-Know-where-your-vehicles-are-C

Ακριβείς πληροφορίες για τη θέση των οχημάτων σας ανά πάσα στιγμή

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας GPS, η εύχρηστη λύση παρακολούθησης στόλου που παρέχουμε σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα οχήματά σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Γνωρίζοντας την ακριβή θέση των οδηγών, η ομάδα προγραμματισμού δρομολογίων μπορεί να ενεργεί ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, αναθέτοντας κάθε εργασία στον καλύτερο και πλησιέστερο οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα →

Ακριβείς πληροφορίες για τη θέση και την κατάσταση των οχημάτων σας ανά πάσα στιγμή

Μείωση των χιλιομέτρων και εξοικονόμηση χρόνου και καυσίμων

Βελτιστοποίηση της χρήσης και του αριθμού οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα

Βελτιωμένη ασφάλεια οδηγών και οχημάτων

Η ασφάλεια των εργαζομένων με την υιοθέτηση σωστών οδηγικών συμπεριφορών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με τις λύσεις διαχείρισης στόλου της Fleet Complete, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των οδηγών στον δρόμο, ώστε να ενισχύσετε συμπεριφορές ασφαλούς οδήγησης και να παρέχετε κατάλληλη καθοδήγηση που ενθαρρύνει τις βέλτιστες επιδόσεις, την αποφυγή συγκρούσεων και βλαβών του οχήματος, την περιττή κατανάλωση καυσίμων και τη σπατάλη χρεώσιμων ωρών.

Διαβάστε περισσότερα →

 Παρακολούθηση της συμπεριφοράς των οδηγών

Λεπτομερείς αναφορές σάς επιτρέπουν να ενημερώνεστε για συμβάντα υπερβολικής ταχύτητας, απότομου φρεναρίσματος, απότομων στροφών, παραμονής σε κατάσταση ρελαντί και γρήγορης επιτάχυνσης, προκειμένου να βοηθήσετε τους οδηγούς σας να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφάλειας.

Ειδοποίηση για μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες

Μπορείτε να βλέπετε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ενέργεια αναφορικά με τα οχήματά σας, για την αποτροπή κλοπών ή χρήσης εκτός του ωραρίου εργασίας.

Vision-graphics-intro-infographic-02
BRscreen_theworks

Διασφάλιση συμμόρφωσης με τον κανονισμό ELD

Η λύση ELD της Fleet Complete είναι μια εύχρηστη ολοκληρωμένη λύση με βασικές λειτουργίες για μεμονωμένους οδηγούς και στόλους οχημάτων, η οποία αυτοματοποιεί τη διαχείριση εργασιών και τη δημιουργία αναφορών, την προβολή των ωραρίων υπηρεσίας και την παρακολούθηση οχημάτων, ενώ παράλληλα διασφαλίζει τη συμμόρφωση με διαπολιτειακούς και διασυνοριακούς κανονισμούς στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα →

 Ασφάλεια οδηγών

Η λύση ηλεκτρονικού ημερολογίου οχήματος που παρέχουμε αποτρέπει τη δημιουργία ανακριβών αναφορών και την κόπωση στον δρόμο, αυξάνοντας τελικά την ασφάλεια των οδηγών σας και των άλλων οδηγών στον δρόμο.

 Μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών

Η αυτόματη και ακριβής καταγραφή των ωρών υπηρεσίας μειώνει σημαντικά τον χρόνο που δαπανούν οι οδηγοί σε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη συμπλήρωση εγγράφων, που ενέχουν και τον κίνδυνο σφάλματος.

 Αποτελεσματικός προγραμματισμός διανομών

Βλέποντας σε πραγματικό χρόνο τις βάρδιες υπηρεσίας των οδηγών, μπορείτε να προγραμματίζετε πιο αποτελεσματικά τις διανομές και να διασφαλίζετε ταυτόχρονα τη συμμόρφωση με τον κανονισμό ELD.

Έξυπνο όχημα

Χάρη στην επικοινωνία μεταξύ αισθητήρων και μηχανημάτων, οι συσκευές που τοποθετούνται στο όχημά σας λαμβάνουν και ερμηνεύουν δεδομένα και, στη συνέχεια, σας ενημερώνουν για τυχόν ενέργειες που απαιτούνται.

Διαβάστε περισσότερα →

Σύνδεση στη μονάδα ελέγχου κινητήρα

Παρέχει 19 σημεία δεδομένων για τη λειτουργία του κινητήρα και σας ενημερώνει για την έγκαιρη συντήρηση όταν χρειάζεται.

Διαδίκτυο των πραγμάτων

Εφαρμόζοντας την τεχνολογία του «Διαδικτύου των πραγμάτων» (Internet of Things ή IoT), παρέχεται η δυνατότητα απόκρισης με φορητές συσκευές σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός δικτύου αισθητήρων συλλογής δεδομένων και του υπολογιστικού νέφους.

Ανίχνευση συγκρούσεων

Μπορείτε να βλέπετε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ενέργεια αναφορικά με τα οχήματά σας, για την αποτροπή κλοπών ή χρήσης εκτός του ωραρίου εργασίας.

installation-icon

Εγκατάσταση χωρίς περιορισμούς

Τα προϊόντα μας συνδέονται σε όλα τα οχήματα! Οι συσκευές μας διαθέτουν διάφορα καλώδια που ταιριάζουν σε κάθε τύπο οχήματος, προκειμένου οι πελάτες μας να έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Διαβάστε περισσότερα →

Έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη σωστή λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Δημιουργία αναφορών

Εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό για τη λειτουργία του στόλου σας. Η πλατφόρμα μας παρέχει λεπτομερείς αναφορές για όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεων αισθητήρων, των καταγεγραμμένων συμβάντων και των αλληλεπιδράσεων. Δημιουργήστε και προσαρμόστε τις αναφορές με βάση τις ανάγκες της ομάδας σας και αποκτήστε τη γνώση που χρειάζεστε για να προβείτε σε ενέργειες προς όφελος της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα →

  Απόδοση στόλου

Μέτρηση της απόδοσης των οχημάτων βάσει συμβάντων

Παραμονή σε ρελαντί

Εμφανίζει τη συχνότητα και τη διάρκεια παραμονής των πόρων σας σε κατάσταση ρελαντί.

  Σημείο ενδιαφέροντος

Εμφανίζει εάν οι πόροι βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία εντός των καθορισμένων ωρών εργασίας.

reporting

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του