Ηγετική ομάδα

Γνωρίστε τους επικεφαλής της εταιρείας μας

Εκτελεστική ομάδα

Tony Lourakis

Tony Lourakis

Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)

Ο Tony Lourakis είναι ο ιδρυτής και CEO της Fleet Complete, της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεματικής στον κόσμο σήμερα. Ως διευθύνων σύμβουλος, δημιουργεί το όραμα της εταιρείας και εμπνέει τις ομάδες να επιτυγχάνουν φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης, εξακολουθώντας παράλληλα να καινοτομούν δημιουργώντας πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας. Οι ηγετικές δεξιότητές του μαζί με την εμβριθή γνώση του στον σχεδιασμό λογισμικού έχουν συμβάλει τα μέγιστα στο να κατακτήσει η Fleet Complete την ηγετική θέση την οποία κατέχει σήμερα παγκοσμίως στον κλάδο του IoT.

Ο Tony είχε τα φόντα ενός επιχειρηματία από την αρχή της σταδιοδρομίας του και κατά τις σπουδές του στο κολλέγιο ίδρυσε μια εταιρεία υποστήριξης συστημάτων πρώτου επιπέδου και παροχής λύσεων ΤΠ: την Canlogic Solutions. Το 1998 ο Tony εντόπισε την ευκαιρία της ανάπτυξης μιας λύσης λογισμικού για τον κλάδο των ταχυμεταφορών και δημιούργησε την Courier Complete, η οποία ήταν το λίκνο της σημερινής Fleet Complete.

Με το όραμα και την ηγετική οξύνοια του Tony, η Fleet Complete όχι μόνο επιτυγχάνει διαρκή ανάπτυξη από την ίδρυσή της, μα επίσης κατατάσσεται κάθε χρόνο στις λίστες Profit 100 και 200, Deloitte Fast500 και Branham 300, μεταξύ άλλων. Ο Tony έχει πτυχίο με βαθμό άριστα στην επιστήμη υπολογιστών από το Seneca College και έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους επιχειρηματίες του Καναδά, με αφιερώματα σε πολυάριθμα έντυπα.

Jamal Raza

Jamal Raza

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος τμήματος Επαγγελματικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της FieldWorker

Ο Jamal είναι ο τρέχων πρόεδρος της FieldWorker και εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος επαγγελματικών υπηρεσιών της Fleet Complete. Επιβλέπει τη στρατηγική και τις καθημερινές λειτουργίες του τμήματος. Χάρη στις εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητές του και στην ικανότητά του να συνάπτει δυνατές σχέσεις με τους πελάτες και την ομάδα του, ο Jamal προσφέρει διαρκώς στους πελάτες τις εξατομικευμένες λύσεις που χρειάζονται, συμβάλλοντας παράλληλα στην κερδοφορία της Fleet Complete.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Έχει περισσότερα από 18 έτη πείρας στις πωλήσεις έργων λογισμικού, στην ανάπτυξη, στη διαχείριση, στην επιχειρηματική ανάλυση και στη διαχείριση πελατών. Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Fleet Complete, ο Jamal είχε δική του εταιρεία προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

Ο Jamal έχει πτυχίο στην επιστήμη υπολογιστών από το Hastings College των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι επίσης δεινός παίκτης του τένις και κατατάχθηκε πρώτος στην ομάδα τένις του Hastings College.

Dave Prusinski

Dave Prusinski

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

Ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Fleet Complete, ο David ηγείται των παγκόσμιων λειτουργιών πωλήσεων της εταιρείας, οι οποίες επιδιώκεται να υπερβαίνουν τους στόχους της επιχείρησης. Χάρη στο πάθος του για την αριστεία, ο David ορίζει ανταγωνιστικούς στόχους και νικηφόρες μεθοδολογίες για τις εξειδικευμένες ομάδες του με στόχο να προάγει τη Fleet Complete ως ηγέτη στον κλάδου του IoT.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Έχοντας περισσότερα από 16 χρόνια πείρας στις αγορές παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τεχνολογίας κινητών και λογισμικού στη Βόρεια Αμερική, ο David διαθέτει εμβριθή γνώση και επιχειρηματική οξύνοια, σχεδιάζοντας με προσοχή προοδευτικές διαδικασίες πωλήσεων και τροποποιώντας τα προσφερόμενα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν άριστα με τη ζήτηση της αγοράς.

Κάνει πάντα το κάτι παραπάνω, κι έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στην υλοποίηση στρατηγικών διάθεσης στην αγορά για μεγάλες εταιρείες όπως η Blackberry, υπό την οποία ανέπτυξε το τμήμα επιχειρηματικών πελατών της AT&T κατά 90%.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο David είναι δεινός προπονητής του χόκεϊ και συμμετέχει ενεργά στο έργο «Art of Transition» για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

 

Larry Indovina

Larry Indovina

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, τμήμα Ανθρώπινων Πόρων

Ο Larry εργάζεται για τη Fleet Complete επί 13 χρόνια, αρχικά ως σύμβουλος στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού και προσλήψεων και από το 2014 ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος ανθρώπινων πόρων. Το επιχειρησιακό υπόβαθρο του Larry (περιλήφθηκε στη λίστα Profit 100 το 2007) και η οξύνοιά του στους τομείς της ηγεσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και των προσλήψεων προσδίδουν βαρύτητα στη φωνή του, η οποία αντανακλά τις αξίες της εταιρείας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εκτέλεση όλων των στρατηγικών πρωτοβουλιών για το ανθρώπινο δυναμικό και εστιάζει με θέρμη στην παγκόσμια ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας.

Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του, ο Larry εξακολουθεί να καλλιεργεί μια πρώτης τάξεως εμπειρία για τους υπαλλήλους. Ηγήθηκε της εξαρχής κατασκευής των τωρινών, υπερσύγχρονων παγκόσμιων κεντρικών γραφείων στο κέντρο του Τορόντο, φροντίζοντας να αντανακλούν το πνεύμα της Fleet Complete: καινοτομία, ανοικτή εργασιακή κουλτούρα και βέλτιστη παραγωγικότητα

Ο Larry έχει μεταπτυχιακό τίτλο στο ανθρώπινο δυναμικό από το York University και του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, αφού εκτιμά βαθιά την πειθαρχία και την πνευματική δύναμη.

Jerry Leong

Jerry Leong

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, τμήμα Επιχειρησιακής Ανάπτυξης

Ο Jerry εργάζεται στη Fleet Complete από το 2009, ηγούμενος της ομάδας πωλήσεων του Καναδά και καλλιεργώντας σχέσεις με βασικούς εταίρους. Ως τρέχων εκτελεστικός αντιπρόεδρος επιχειρησιακής ανάπτυξης, ο Jerry ευθύνεται για τη δημιουργία προγραμμάτων στρατηγικής συνεργασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ενώ επίσης συμβάλλει στην επέκταση της Fleet Complete στο εξωτερικό.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Έχοντας 16 χρόνια πείρας σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών και λογισμικού –κυρίως στη Rogers, στη Sony και στην TELUS–, ο Jerry ηγείται ενός συνόλου δια‑λειτουργικών ομάδων, υλοποιώντας διάφορα έργα και επιτυγχάνοντας επιχειρησιακή ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Ως ολοκληρωμένος επαγγελματίας αφοσιωμένος στην επιτυχία της εταιρείας, ο Jerry διασφαλίζει την ταχεία εμφάνιση αποτελεσμάτων και προστιθέμενης αξίας για τους βασικούς μετόχους.

Robyn Scott

Robyn Scott

Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Σύμβουλος

Ως επαγγελματίας με επιρροή και διεθνές κύρος, η Robyn Scott παρέχει ηγεσία και στρατηγική για τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας στον ρόλο της ως εκτελεστικής αντιπροέδρου και γενικής συμβούλου. Έχοντας πολυποίκιλη νομική πείρα στους κλάδους της τεχνολογίας και των επιχειρηματικών κεφαλαίων, επιβλέπει διακυβέρνηση νομικών και ρυθμιστικών υποθέσεων, εξασφαλίζοντας πως η ταχεία διεθνής επέκταση της Fleet Complete συμμορφώνεται με τις κατευθυντήριες οδηγίες και τα πρωτόκολλα.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Κατά τα 11 τελευταία χρόνια η Scott έχει εργαστεί σε καταξιωμένες εισηγμένες και ιδιωτικές εταιρείες, όπως Rogers Communications, World Gaming, Moneri Solutions και Sigma Systems, της οποίας πρόσφατα διετέλεσε γενική σύμβουλος και εταιρική γραμματέας.

Το εντυπωσιακό ακαδημαϊκό της υπόβαθρο περιλαμβάνει διδακτορικό δίπλωμα νομικής από το Queen’s University, MBA από το University of Toronto, καθώς και EMBA από το University of St. Gallen (Ελβετία), κατά το οποίο ήταν σύμβουλος εταιρειών στην Ινδία, στη Βραζιλία, στην Κίνα, στην Ευρώπη και στο Χονγκ Κονγκ.

Alex Armanious

Alex Armanious

Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών (COO)

Έχοντας μακρά πορεία ως οραματιστής στον χώρο των ΤΠ, ο Alex Armanious προσωποποιεί το πάθος για καινοτομία και επιτάχυνση της λειτουργικής αποδοτικότητας μέσω της χρήσης της τεχνολογίας. Ως γενικός διευθυντής λειτουργιών της Fleet Complete, ο Alex επιβλέπει την προοδευτική εξέλιξη των παγκόσμιων λειτουργιών και υπηρεσιών που συμβάλλουν στην επιταχυμένη ανάπτυξη της εταιρείας και στην επέκταση σε διεθνείς αγορές.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Το όραμά του συνδυάζει την πείρα, την ανάπτυξη και την πίστη σε ένα καθολικό λειτουργικό μοντέλο στο οποίο η προσωποποίηση συνδυάζεται με τα παγκόσμια πρότυπα. Επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία των πελατών ώστε να αυξηθούν η πίστη και η συγκράτηση, μετατρέποντας τη νέα εμπειρία των πελατών σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ως υπέρμαχος των απέριττων λειτουργιών, ο Alex επιζητεί διαρκώς την αυτοματοποίηση για τη βελτιστοποίηση των πόρων, την επανεστίαση των ομάδων στην επιτυχία των πελατών και τη μείωση των δαπανών. 

Το εντυπωσιακό επαγγελματικό υπόβαθρό του περιλαμβάνει επιτυχίες σε εκτελεστικούς ρόλους σε εταιρείες όπως LafargeHolcim, Symcor και Loblaw, όπου συνέλαβε και υλοποίησε νέα μοντέλα επιχειρησιακών διαδικασιών. Αυτές οι λειτουργικές αλλαγές μείωσαν τις δαπάνες –σε ορισμένες περιπτώσεις έως και κατά 300 εκατ. USD– και δημιούργησαν νέες ροές εσόδων χάρη στις βελτιώσεις υπηρεσιών, ιδίως στην εφοδιαστική αλυσίδα και στην επιμελητεία.

Συνεργαζόμενος με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα μέσω εταιρικών σχέσεων, ο Alex έχει πολυμέρεια και οξύνοια που του επιτρέπουν να δομεί μακροχρόνιες σχέσεις και να επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα.

Sandeep Kar

Sandeep Kar

Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής (CSO)

Έχοντας αποκτήσει φήμη στους κύκλους των γενικών διευθυντών του κλάδου της αυτοκίνησης ως άτομο με πρωτοποριακή σκέψη που συνδυάζει τη σαφήνεια με τη στρατηγική, ο Sandeep Kar διαθέτει απαράμιλλη ειδημοσύνη και πείρα στην προαγωγή της ανάπτυξης στα παγκόσμια οικοσυστήματα οχημάτων για εμπορική χρήση.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Έχοντας ειδίκευση στις προηγμένες τεχνολογίες συνδεδεμένων φορτηγών και στα συναφή επιχειρησιακά μοντέλα, ο Kar έχει διατελέσει παγκόσμιος αντιπρόεδρος στη Frost & Sullivan, ηγούμενος της έρευνας για θέματα αυτοκίνησης και μεταφορών και επανακαθορίζοντας τα στρατηγικά υποδείγματα που ακολουθούνται ως προς τα προϊόντα, τις πλατφόρμες, τις διαδικασίες και το προσωπικό.

Είναι συχνός ομιλητής και συνομιλητής σε κορυφαία συνέδρια σε πολλούς τομείς και το όνομά του αναφέρεται συχνά σε προβεβλημένες επιστημονικές δημοσιεύσεις του κλάδου.

Ο Kar ηγείται της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της Fleet Complete, καθώς η εταιρεία εστιάζει στη δυναμική και αειφόρο ανάπτυξη, έχοντας ως κινητήρια δύναμη έναν συνδυασμό υπερσύγχρονων τεχνολογιών IoT, οικονομετρίας βασιζόμενης στην αξία, εφαρμογών διαχείρισης πόρων για φορητές συσκευές, και διείσδυσης σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές.

Καθοδηγούμενη από το όραμά του, η εταιρεία αναδύεται ταχέως ως κεντρικός παίκτης του παγκόσμιου οικοσυστήματος συνδεδεμένων οχημάτων. Ο Kar εστιάζει σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές ανάπτυξης για τη Fleet Complete. Χαράσσει τη στρατηγική της πλατφόρμας CONNVEX και τις σχέσεις συνέργειας με ομάδες ενδιαφερομένων του κλάδου της αυτοκίνησης. Ο Kar επίσης εκπροσωπεί τη Fleet Complete σε διάφορες κλαδικές ενώσεις, όπως η HDMA, και επιτροπές, όπως η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνολογίας (Technology Advisory Board) της ένωσης Motor Equipment Manufacturers Association.

Cynthia Schyff

Cynthia Schyff

Οικονομικός Διευθυντής (CFO)

Η Cynthia είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο και αναγνωρισμένο στέλεχος, που προσλήφθηκε στην Fleet Complete στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σ’ ένα καίριο σημείο ταχείας ανάπτυξης και παγκόσμιας εξάπλωσης της εταιρείας. Είναι υπεύθυνη για την επόμενη φάση στρατηγικού σχεδιασμού της Fleet Complete, στοχεύοντας στο διπλασιασμό του μεγέθους της εταιρείας μέσω συγχωνεύσεων και εξαγορών σε καινούργιες αγορές και περιοχές.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα

Η Cynthia έχει μεγάλη εμπειρία στη διεθνή διαχείριση συγχωνεύσεων και εξαγορών σε ταχύτατα αναπτυσσόμενα και καινοτόμα περιβάλλοντα στους τομείς των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας. Η επαγγελματική διορατικότητα περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Algorithmics (εταιρεία της IBM), όπου αύξησε τα έσοδα κατά 230% και ήταν υπεύθυνη για 23 διεθνείς τοποθεσίες της εταιρείας με 28 νομικά πρόσωπα, καθώς και τον προηγούμενο ρόλο της ως CFO στο Blue Ant Media, όπου αύξησε τα έσοδα κατά 550% και επέκτεινε το παγκόσμιο αποτύπωμα της εταιρείας μέσω 10 εξαγορών σε διάστημα 5 χρόνων.

Η Cynthia φημίζεται για τον στρατηγικό τρόπο σκέψης της, για τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων καθώς και για τις βαθύτερες επιχειρησιακές της γνώσεις. Αναπτύσει και διατηρεί ισχυρές σχέσεις με τους επενδυτές, προωθώντας όλες τις σχετικές συμφωνίες καθώς και τις τριμηνιαίες επιχειρηματικές και χρηματοοικονομικές ενημερώσεις.

Πολύ επιχειρηματική, η Cynthia πιστεύει ότι κληρονόμησε την νοοτροπία της, από τον πατέρα της, που μετανάστευσε στον Καναδά από την Ολλανδία και κατάφερε να ξεκινήσει μία επιτυχημένη επιχείρηση σε μια καινούργια χώρα. Σήμερα, η Cynthia καταφέρνει να εξισορροπεί την προσωπική της και την επαγγελματική της ζωή, εξακολουθεί να παίζει frisbee και να υποστηρίζει τους δύο γιούς της στους αγώνες χόκεϊ και ποδοσφαίρου.

Διοικητικό Συμβούλιο

Tony Lourakis

Tony Lourakis

Διευθύνων Σύμβουλος – Fleet Complete

Claude Germain

Claude Germain

Διευθύνων Εταίρος – Rouge River Capital

Jai Shekhawat

Jai Shekhawat

Πρώην Γενικός Διευθυντής – Fieldglass

Matthew W. Norton

Matthew W. Norton

Γενικός Διευθυντής – Madison Dearborn Partners

Bogdan Cenanovic

Bogdan Cenanovic

Γενικός Διευθυντής, Private Capital - Ontario Teachers' Pension Plan

Douglas C. Grissom

Douglas C. Grissom

Γενικός Διευθυντής – Madison Dearborn Partners

Mohit Talwar

Mohit Talwar

Ανώτερο Διευθυντικό Στέλεχος - Ontario Teachers' Pension Plan

Alexander Fisher

Alexander Fisher

Αντιπρόεδρος - MDP's Business & Government Software & Services