Γίνε μέλος της ομάδας μας

Στη Fleet Complete, είμαστε μια δυνατή ομάδα ανθρώπων με πάθος για τη δουλειά μας και κίνητρο την καινοτομία.
Καθώς αναπτυσσόμαστε συνεχώς, αναζητούμε να προσλάβουμε ταλαντούχα άτομα υψηλών επιδόσεων για την ομάδα μας.

Γίνε μέλος της ομάδας μας
top-100-toronto-employers-sme

Η Fleet Complete αναγνωρίστηκε το 2017, 2018, 2019,2020 , 2021 & 2022 ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στο Τορόντο του Καναδά.

Στην Ελλάδα, το 2021 η Fleet Complete Hellas, ανήκει πλέον στις Great Place to Work® Certified™ εταιρείες! Το ευχάριστο κλίμα και η συνεργασία με ταλαντούχα άτομα παρέχουν το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. 

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας!

Περιβάλλον συνεργασίας και υψηλής παραγωγικότητας

Η άμεση και ανοικτή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού ενισχύει την αφοσίωση και την υπευθυνότητα απέναντι σε κάθε εργασία της εταιρείας μας. Αυτό μας βοηθά να εξαλείφουμε τα εμπόδια που ανακύπτουν στην πορεία των έργων μας, να αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας και να βλέπουμε τη συνεισφορά μας στην εταιρεία, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

halloween2017

Η φιλοσοφία μας

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στον χώρο εργασίας μάς βοηθούν να είμαστε πιο παραγωγικοί συνολικά, ως εταιρεία.

Μια ειδική επιτροπή κοινωνικών δράσεων διοργανώνει τοπικές εκδηλώσεις σε εταιρικό επίπεδο, οι οποίες συμβάλλουν στην προώθηση της δυναμικής φιλοσοφίας της ομάδας της Fleet Complete.

Η φιλοσοφία μας

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στον χώρο εργασίας μάς βοηθούν να είμαστε πιο παραγωγικοί συνολικά, ως εταιρεία. Μια ειδική επιτροπή κοινωνικών δράσεων διοργανώνει τοπικές εκδηλώσεις σε εταιρικό επίπεδο, οι οποίες συμβάλλουν στην προώθηση της δυναμικής φιλοσοφίας της ομάδας της Fleet Complete.

Παγκόσμιο Επιχειρησιακό Κέντρο Aριστείας (Global Operations Centers of Excellence) στην Αθήνα

Το Φεβρουάριο του 2020, η Fleet Complete γιόρτασε το άνοιγμα των νέων γραφείων στην Αθήνα, στο κτίριο «The Orbit», το νέο φουτουριστικό συγκρότημα στην Λεωφ.Κηφισίας. Ο νέος χώρος στεγάζει ένα από τα δυο Παγκόσμια Επιχειρησιακά Κέντρα Aριστείας (Global Operations Centers of Excellence) της Ευρώπης !

Το Κέντρο εξυπηρετεί και στηρίζει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εξίσου στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Ο καινοτόμος σχεδιασμός και η προνομιακή του θέση αντικατοπτρίζουν τις αξίες της Fleet Complete: Ανθρώπινο Δυναμικό, Καινοτομία, Ποιότητα και Παραγωγικότητα.

«Η Αθήνα είναι μια ζωντανή, πολύγλωσση πόλη με ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό. H θέση της στο κέντρο της Ευρώπης, δίνει τη δυνατότητα στη Fleet Complete να παρέχει παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών».λέει ο κ.Τόνυ Λουράκης, CEO της Fleet Complete.

halloween2017

Μάθηση, εξέλιξη, πρόκληση

Η Fleet Complete έχει διαμορφωθεί χάρη στο ανθρώπινο δυναμικό της. Στα άτομα που προσλαμβάνουμε αναζητούμε την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό, την καινοτομία, το επιχειρηματικό πνεύμα και τη νοοτροπία του νικητή.

Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα περιβάλλον ανοικτού διαλόγου και διαφάνειας, όπου όλοι συμμετέχουν ενεργά και αισθάνονται άνετα να μοιράζονται τις ιδέες τους. Παρά τους γρήγορους ρυθμούς της δουλειάς μας, κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να καινοτομεί και να βλέπει τις ιδέες του να υλοποιούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Eυκαιρίες καριέρας

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του