Πετρέλαιο, αέριο και μεταλλεύματα

Όταν δραστηροποιείστε στους κλάδους του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και των μεταλλευμάτων, οι ανάγκες του στόλου οχημάτων σας είναι εντελώς διαφορετικές. Η ασφάλεια, η συμμόρφωση και η ακρίβεια που βασίζεται στα δεδομένα είναι ουσιαστικής σημασίας, ειδικότερα σε απομακρυσμένες περιοχές.

Οι ειδικά σχεδιασμένες λύσεις μας θέτουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα της ομάδας σας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σας, παρέχοντάς σας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και δορυφορική κάλυψη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διατίθενται στη λύση διαχείρισης ασφάλειας και συμμόρφωσης

realtime-icon
ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Η ομάδα σας έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει οποιαδήποτε κινητή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών εντοπισμού, προκειμένου να μειώσει δυνητικές παρεμβολές στον εξοπλισμό της περιοχής. Εν τω μεταξύ, έως ότου απενεργοποιηθεί ο διακόπτης, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια, οπότε δεν χάνετε απολύτως τίποτα.

driversafety
ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΎ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αυτή η συσκευή εντοπισμού την οποία έχει μαζί του το προσωπικό παρακολουθεί την κατάσταση υγείας του εργατικού δυναμικού σας που βρίσκεται σε απομακρυσμένα μέρη. Έχει δυνατότητα κίνησης και είναι εξοπλισμένη με επιταχυνσιόμετρο για τη γνωστοποίηση ενδεχόμενων επιπτώσεων, ελεύθερης πτώσης ή παρατεταμένης ακινησίας. Χρησιμοποιήστε τη για τη διεξαγωγή ελέγχων καθώς και σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

pricing
ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης είναι εγκατεστημένο σε εύκολα προσβάσιμο σημείο στο ταμπλό του οχήματος, επιτρέποντας στο εργατικό δυναμικό σας τη γρήγορη διαβίβαση ειδοποίησης σε περίπτωση ατυχήματος ή έκτακτης ανάγκης.

fueleconomy
GEOFENCING

Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα σε συγκεκριμένες περιοχές όπως σε εργοτάξια ή χώρους στάθμευσης, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Geofence για να σχεδιάσετε εικονικά όρια γύρω από την περιοχή που σας ενδιαφέρει σε έναν διαδικτυακό χάρτη. Μόλις τα οχήματά σας διασχίσουν τα εικονικά όρια, θα λάβετε μια ειδοποίηση.

fueleconomy
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ελέγξτε εύκολα την τρέχουσα κατάσταση και τη θέση σε πραγματικό χρόνο του πολύτιμου εξοπλισμού και των βαρέων μηχανημάτων σας. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται εκεί όπου έπρεπε να βρίσκονται και ότι χρησιμοποιούνται σωστά.

fueleconomy
ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ

Διαχειριστείτε την εφοδιαστική αλυσίδα για ολόκληρο τον στόλο σας μέσω μίας πλατφόρμας με έξυπνα εργαλεία και διαγνωστικά οχημάτων. Παρακολουθήστε τις επικίνδυνες οδηγητικές συμπεριφορές και βοηθήστε τους οδηγούς σας να βελτιωθούν με μια εφαρμογή ανάλυσης βίντεο.

fueleconomy
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η λειτουργία μας συντήρησης θα σας βοηθήσει να φροντίζετε εγκαίρως τα οχήματά σας. Λάβετε ειδοποιήσεις κωδικών βλάβης από τη μονάδα ελέγχου του κινητήρα σας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή επιθεώρησης για τη διενέργεια ελέγχων στα οχήματα πριν και μετά τη βάρδια.

fueleconomy
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΥ

Προσδιορίστε γρήγορα ποιος οδηγός χειρίζεται ή χειριζόταν ένα όχημα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή με το αναγνωριστικό οδηγού ή μια κάρτα αναγνώρισης ραδιοσυχνότητας (RFID). 

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του