Γίνετε Συνεργάτης

Προωθήστε και πουλήστε τις λύσεις σας στο Fleet Complete Marketplace.
Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μπείτε στον δρόμο της επιτυχίας.

Γίνετε Συνεργάτης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ MARKETPLACE ΜΑΣ

Το Fleet Complete Marketplace είναι μια διεθνή πλατφόρμα που προβάλλει τα προϊόντα και τις λύσεις σας που εντάσσονται στη Fleet Complete. Σε συνεργασία με την επαγγελματική μας ομάδα παροχής υπηρεσιών, οι ενσωματωμένες λύσεις των συνεργατών ελέγχονται προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη πελατειακή εμπειρία στην αντίστοιχη κατηγορία.

OEM_96

Κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και οχημάτων

Συνδέουμε όλους τους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και άλλους κατασκευαστές εξαρτημάτων οχημάτων στη μεγάλη βάση δεδομένων μας μέσω του CONNVEX – ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα για όλα τα κατασκευαστικά μέρη οχήματος.

integration-96

Κατασκευαστές λογισμικού

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική πελατειακή εμπειρία. Εάν πιστεύετε ότι η ένταξη του λογισμικού σας μπορεί να παρέχει στους κοινούς μας πελάτες μια καταπληκτική πελατειακή εμπειρία, πρέπει οπωσδήποτε να συνεργαστούμε.

radio-tower-96

Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αποτελούν τον δίαυλο που προτιμούμε για την πώληση των προϊόντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά αυτή, επικοινωνήστε μαζί μας.

73%
των συνεργατών που απέκτησαν πρόσβαση σε πελάτες σε έναν εμπορικό χώρο δεν θα είχε διεξαγάγει αυτές τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, αν δεν είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα συνεργατών της Fleet Complete.

 

82%
των συνεργατών βελτίωσε την ικανότητα διατήρησης των πελατών του, όταν εντάχθηκε στο πρόγραμμα συνεργατών της Fleet Complete.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε με τη Fleet Complete, στην προκειμένη περίπτωση, ενσωματώθηκε σε ένα πακέτο που μας έφερε πέρα από τα καθιερωμένα».
Shawn McMahon

Πρόεδρος της Day and Ross Dedicated Logistics

Γνωρίστε μερικούς από τους κορυφαίους συνεργάτες μας

Κάντε αίτηση για να γίνετε συνεργάτης μας

Στείλτε μας τις πληροφορίες σας για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας με τo να ενσωματωθείτε με την πλατφόρμα της Fleet Complete και με το να προβάλλετε τα προΐόντα σας στο Fleet Complete Marketplace.

Τι λατρεύουν οι συνεργάτες μας από το πρόγραμμα

Η Fleet Complete είναι ένας από παγκόσμιους ηγέτες στις λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού εν κινήση, με πάνω από 500,000 ενεργούς συνδρομητές στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία. Με το να συνεργαστείτε μαζί μας, θα είσαστε στη θέση να αξιοποιήσετε λύσεις καλύτερης ποιότητας και να διευρύνετε το πελατολόγιο σας διεθνώς με κορυφαίους παρόχους όπως οι TELUS, AT&T, T-Mobile και Telstra.

Αποκτήστε πρόσβαση στην ομάδα με τους επαγγελματίες προγραμματιστές μας που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε τα προΐόντα σας με τη Fleet Complete. Οι συνεργάτες του Marketplace της Fleet Complete λαμβάνουν μία πιστοποίηση με σφραγίδα αναγνώρισης. Η σφραγίδα υποδεικνύει ότι η λύση σας έχει πιστοποιηθεί από τη Fleet Complete και έχει εγκριθεί για πώληση από τους παρόχους που συνεργαζόμαστε.

Αποκτήστε πρόσβαση στο ελεύθερο API (Διασύνδεση Προγραμματισμού Εφαρμογών) της Fleet Complete για να δημιουργήσετε λύσεις κατά παραγγελία. Είναι εύκολο και πολύ κατανοητό. Θα είστε έτοιμοι για λειτουργία με την ενσωμάτωσή σας μέσα σε μερικές ημέρες.

Let’s get in touch

We want to get to know your business, and understand how we can help your fleet thrive.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Νοιαζόμαστε για τον στόλο σας και μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του