Πληροφορίες για τη Fleet Complete

  

Στόχος μας: η επιτυχία του στόλου σας

Η παροχή λύσεων που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε επιχείρηση με στόλους οχημάτων, μικρούς ή μεγάλους, είναι η αποστολή μας.

Στη Fleet Complete, εστιάζουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πελάτες μας, ώστε να τους παρέχουμε πρόσβαση σε μια συνδεδεμένη πλατφόρμα κινητικότητας που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες τους. Είτε πρόκειται για οχήματα, μετακινούμενο ανθρώπινο δυναμικό, φορτία, σταθερούς πόρους ή όλα τα παραπάνω, σας βοηθούμε να είστε συνδεδεμένοι με όλα αυτά.

Το όραμά μας είναι η σύνδεση όλων των στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις της αγοράς στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να καινοτομούμε στον κλάδο, αναπτύσσοντας ουσιαστικές συνεργασίες και παρέχοντας δυνατότητες ενσωμάτωσης με λύσεις άλλων κατασκευαστών, αποβλέποντας στη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών.

Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού, καθώς και με μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό.

Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής στον κόσμο, αφού μας εμπιστεύονται δεκάδες χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως για την επιτυχία των στόλων τους.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Company CI Values

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ομάδα της Fleet Complete αποτελείται από αφοσιωμένους, καινοτόμους και ενθουσιώδεις ανθρώπους που εργάζονται με κίνητρο την επιτυχία. Το ευχάριστο επιχειρηματικό κλίμα και η συνεργασία με ταλαντούχα άτομα παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για γρήγορη ανάπτυξη και νέες ευκαιρίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Οι πελάτες μας είναι η καρδιά και η ψυχή κάθε δραστηριότητάς μας. Από την ανάπτυξη προϊόντων έως την εμπειρία χρηστών και την υποστήριξη πελατών επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην επιτυχία των επιχειρήσεων, εξαλείφοντας περιττές εργασίες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και αυξάνοντας τη ροή εσόδων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ως πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής που δραστηριοποιείται στον χώρο του «διαδικτύου των πραγμάτων» (Internet of Things ή IoT), θέλουμε να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν την αξιοπιστία μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν ασφαλή εθνικά δίκτυα. Για τον λόγο αυτό συνάπτουμε αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών της εκάστοτε περιοχής.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ο συνδυασμός των καλύτερων ταλέντων με τη δέσμευσή μας για καινοτομία και υψηλή ποιότητα μάς καθιστά ιδιαίτερα παραγωγικούς σε οτιδήποτε κάνουμε. Η εκτέλεση των εργασιών με πιο έξυπνους, και όχι απαραίτητα δύσκολους, τρόπους, καθώς και οι κορυφαίες επιδόσεις μας αποτελούν πάντα την πρώτη προτεραιότητά μας, κάθε μέρα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται κρίσιμες πτυχές της επιχείρησής τους και για αυτόν τον λόγο δεσμευόμαστε ως προς τη διατήρηση ύψιστων προτύπων ποιότητας όσον αφορά τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Στη Fleet Complete, δεσμευόμαστε να παρέχουμε βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της κοινότητάς μας. Έτσι αναζητούμε συνεχώς τρόπους ανταπόδοσης μέσω χορηγιών, εράνων ή φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία βρίσκεται στον πυρήνα του οργανισμού μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της συνεχούς ανάπτυξής μας στις μεγάλες και τις μικρές ιδέες που υλοποιούμε καθημερινά. Από τα καινοτόμα προϊόντα και τις διαδικασίες έως τον καθορισμό νέων προτύπων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, το ανθρώπινο δυναμικό μας εφευρίσκει συνεχώς τρόπους ώστε να λειτουργούμε και να αποδίδουμε καλύτερα.